2021. március 2. kedd
[Répcevidék]

TÖBB SZOBÁBAN IZZOTT A MATRAC EGY BÜKFÜRDŐI SZÁLLODÁBAN

TÖBB SZOBÁBAN IZZOTT A MATRAC EGY BÜKFÜRDŐI SZÁLLODÁBAN
Információnk szerint egy szintet ki kellett üríteni a bükfürdői hotelben, miután több szobából is füstöt jeleztek, egy szobában pedig tűz is keletkezett.

A Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság bejegyzése megerősítette a 112Press korábbi információit.

"(...) több szobában matracokat támasztottak világitó spotlámpáknak, ennek következtében három szobában csak megperzselődtek, a negyedikben meg is gyulladt a matrac. Riasztáskor 4-es kiemelt fokozatban vonultak tűzoltó egységek. (...) Beavatkoznunk nem kellett, mert az ott dolgozók a tűzet eloltották."

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók Bükfürdőre, a Répce hotelhez, ahol információnk szerint a második emeleten keletkezett tűz és több szobában is izzottak a matracok.

A 112Press értesülése szerint nem szándékos gyújtogatás áll a rejtélyes jelenség mögött. Az érintett szobákat éppen takarították, amelynek során a matracokat eltávolították az ágyakról. Feltehetőleg vagy fűtő-, vagy világítótestnek támaszthatták azokat és így kezdtek izzani. Úgy tudjuk, hogy legalább egy szobában tűz is volt.

A tűzoltók megszüntették az izzást és átszellőztetik a szintet. Személyi sérülés nem történt és pánik sem volt a szállodánál.

Forrás: 112Press

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.