2020. február 29. szombat

BükBük

9. alkalommal torkoskodtak a Bükiek9. alkalommal torkoskodtak a Bükiek

Közélet

A kilencedik éve folyamatosan bővülő rendezvényt Dr. Németh Sándor Bük Város Polgármestere nyitotta meg.

Hetedik alkalommal rendezték meg a Répce KupátHetedik alkalommal rendezték meg a Répce Kupát

Sport

A színvonalas rendezvényre 32 gyermek nevezett. 7 fordulós, svájci rendszerben zajlott az esemény.

15. Vadászbál Bükön15. Vadászbál Bükön

Bál

Február 8-án immáron tizenötödik alkalommal rendezték meg a Vas Megyei Vadászbált, melynek a büki Fürdő Étterem adott otthont.

1 %1 %

Egyéb

Rendezvények, események februárbanRendezvények, események februárban

Programajánló

Visszaköltöztek az idősek a felújított szociális otthonba Bükön (+fotók)Visszaköltöztek az idősek a felújított szociális otthonba Bükön (+fotók)

Önkormányzat

Ünnepélyes keretek között adták át a felújított szociális otthont 2020. január 13-án.

Répce Sakk kupa Bükön (+fotók) FrissítveRépce Sakk kupa Bükön (+fotók) Frissítve

Sport

Hetedik alkalommal rendezték meg a Répce kupát

5 és 25 éves munkaviszonnyal rendelkező dolgozók ünnepsége a bükfürdői Üdülőszövetkezetben5 és 25 éves munkaviszonnyal rendelkező dolgozók ünnepsége a bükfürdői Üdülőszövetkezetben

Egyéb

Ismét megrendezésre került a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotelnél a dolgozók jubileumi ünnepsége.

ELHUNYT A BÜKNÉL ROSSZULLÉT MIATT SZÁNTÓFÖLDRE HAJTÓ AUTÓVEZETŐELHUNYT A BÜKNÉL ROSSZULLÉT MIATT SZÁNTÓFÖLDRE HAJTÓ AUTÓVEZETŐ

Baleset

A férfi a város határában, egy Opel volánja mögött lett rosszul kedden este és a jármű 350 métert haladt, miután letért az útról. Egy szemtanúnak köszönhetően gyorsan érkezett hozzá a segítség.

Nekem Vas megye az első!Nekem Vas megye az első!

Politika

2010-es országgyűlési képviselővé választásom óta minden tőlem telhetőt megtettem Vas megyéért a Parlamentben. Felszólalásokkal, költségvetési módosító javaslatokkal, írásbeli kérdésekkel, egyeztetésekkel képviseltem a Vas megyeiek érdekeit, aminek több esetben eredménye is lett. A Jobbik alelnökeként is lelkiismeretesen és aktívan dolgoztam közösségünkért.

Kigyulladt egy autó BükönKigyulladt egy autó Bükön

Tűzeset

Egy személygépkocsi motortere égett Bükön, a Hunyadi utcában. A tűzhöz a csepregi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.

Bükről és Csepregről az Országgyűlésben Bükről és Csepregről az Országgyűlésben

Politika

A hagyományoknak megfelelően 2019. utolsó parlamenti ülésnapján is országgyűlési felszólalásban köszöntötte Ágh Péter, észak-Vas megye képviselője azokat a közösségeket, melyek ebben az esztendőben ünnepeltek évfordulót.

Interjú a Büki Női Kar csepregi karvezetőjévelInterjú a Büki Női Kar csepregi karvezetőjével

Interjú

Huszonöt évesek lettünk! A Büki Női Kar 2019. november 16-án tartotta jubileumi koncertjét a Büki MSK színháztermében. A kórus karvezetője a kezdetektől Hárominé Orbán Erika, a büki iskola ének szakos pedagógusa. Sok éven át együtt tanítottunk. Kérdéseimre szívesen válaszolt.

Bükön már tegnap járt a Mikulás (fotógaléria)Bükön már tegnap járt a Mikulás (fotógaléria)

Közélet

A Művelődési Központ és a Roma Önkormányzat szervezésében köszöntötte és ajándékozta meg a gyerekeket a Mikulás

Megkezdődött a fásítás a Bükfürdő Thermal & Spa® újonnan vásárolt területénMegkezdődött a fásítás a Bükfürdő Thermal & Spa® újonnan vásárolt területén

Közélet

A Büki Gyógyfürdő Zrt. 2019. tavaszán vásárolta meg a fürdő mellett található területet, így az önkormányzat tulajdonában álló telkekkel együtt 6 hektárnyi fejlesztési terület áll rendelkezésre.

Megjelent a Répcevidék decemberi számaMegjelent a Répcevidék decemberi száma

Új megjelenés

Rendezvények, események decemberbenRendezvények, események decemberben

Programajánló

Kigyulladt egy műhely BükönKigyulladt egy műhely Bükön

Tűzeset

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakóház mögé épített harmincöt négyzetméter alapterületű műhely Bükön, az Ifjúság útján.

Bük város és Bükfürdő Thermal & Spa – A 2019-es turisztikai nyári szezon érékeléseBük város és Bükfürdő Thermal & Spa – A 2019-es turisztikai nyári szezon érékelése

Gazdaság

Szeptember 26-án délelőtt sajtótájékoztató keretein belül értékelte a 2019-es turisztikai főszezont Bük Város Önkormányzatának képviseletében Németh Violetta, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke, valamint Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója.

Büki lány bangkoki kalandjaiBüki lány bangkoki kalandjai

Interjú

Nem mindennapi lehetőség kinálkozott a büki Simon Virágnak. A középiskolás lány pár éve úgy gondolta, hogy kipróbálja a modellkedést. -Mikor kezdtél el modellkedni, és honnan jött az ötlet?

A Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness átadásaA Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness átadása

Gazdaság

A Büki Gyógyfürdő Zrt. most befejezett projektje a régi fürdőgyógyászat alapjain éledt újjá egy nettó 650 millió forintos beruházás keretében. A felújítás során az épület kívül-belül egyaránt megújult, a tavalyi évben átadott új főbejárattal együtt minden részletéből a minőség sugárzik.

Rendezvények, események  novemberbenRendezvények, események novemberben

Programajánló

F E L H Í V Á S

Egyéb

A klímaváltozás és a globális felmelegedés egyik és talán leghatásosabb ellenszere, ha fákat ültetünk és így csökkentjük az emberi tevékenység által előállított légköri szén-dioxid felhalmozódását, amely a globális felmelegedéshez vezet.

Letette az esküt a Büki Képviselő Testület Letette az esküt a Büki Képviselő Testület

Önkormányzat

Mutatjuk képekben

Átadták Bükfürdőn a Thermal & Spa® Medical Wellness központot (+fotók)Átadták Bükfürdőn a Thermal & Spa® Medical Wellness központot (+fotók)

Közélet

A Bükfürdő Thermal & Spa® új Medical Wellness szolgáltatása az október 10-i hivatalos megnyitó ünnepséget követően október 11-től várja vendégeit.

Termál körtúra a határon át – őszi kerékpártúra a BBKTE szervezésébenTermál körtúra a határon át – őszi kerékpártúra a BBKTE szervezésében

Sport

Szeptember 21-én több, mint félszáz résztvevő pattant nyeregbe és tekerte végig a „Kerékpárral 7 határon át” programsorozat büki kerékpártúráját.

Elkészült és át is adták (+fotók)Elkészült és át is adták (+fotók)

Önkormányzat

Bük városát átszelő főutat adtak át a forgalomnak október 9-én.

A Büki Cukorgyár közeli uradalmai az 1920-as években

Egyéb

1929-1930-ig tovább működtek a Büki Cukorgyár gazdaságai. A büki uradalomban és a Keresztényi kerülethez tartozó Meggyespusztán 1924-ben növénynemesítő üzemet hoztak létre.

A Büki MSK 2019. októberi programjai

Programajánló

Rendezvények, események októberbenRendezvények, események októberben

Programajánló