2022. szeptember 29. csütörtök
[Répcevidék]

Hétméteresekkel, Bő nyerte a Holnapért Kupát!

yde
Hétméteresekkel, Bő nyerte a Holnapért Kupát!
Tizenegyedik alkalommal „rúgták a bőrt” Csepregen a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület által szervezett Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapon.

2016. Június 25.-én, szombaton tizenegyedik alkalommal népesült be ismét a Malomkerti Sportlétesítmény, ahol már reggel 8 órától minden készen állt, hogy a futballrajongók ismételten egy remek napot tölthessenek el barátaik, ismerőseik társaságában.

A ragyogó, napsütéses időben kilenc csapat mérhette össze tudását a kistérség településeiről érkezve, hisz kiváló bírói irányítás mellett, három pályán folyamatosan zajlottak a csoportmérkőzések, melyeket a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség játékvezetői: Kiss Lajos, Egyed Tibor, Berecky Csaba vezényeltek.

Jól felkészült, sportszerűen játszó csapatok vágtak neki a tornának azért, hogy összemérhessék erejüket és technikai tudásukat. A csoportmérkőzések során, jó hangulatú, szoros, kiélezett mérkőzéseket játszottak egymással a csapatok.

Nem volt hiány a kiélezett párharcokból sem, hisz már a négy közé jutásért is hatalmas csata dúlt, melyet az első helyért való küzdelem csak tovább fokozott. A küzdelmek ellenére a kulturált magatartású csapatoknak köszönhetően minden résztvevő számára pozitív élmény maradt a kistérségi labdarúgó torna.
A Kupanapon: Tömörd, Tompaládony, Chernelházadamonya, Bő, Tormásliget, List FC, Gigant FC, Steva, Black Guys csapatai küzdöttek egymással.

A Holnapért Kupát az idei esztendőben Babos Tamás irányításával a tornán végig kiválóan játszó Bő csapata nyerte, őket követte a nagy csatában hétméteresekkel alul maradt Molnár Imre vezette Tompaládony csapata, míg a dobogó harmadik fokára a Németh László polgármester által irányította Chernelházadamonya együttese állhatott. A negyedik helyen a Tausz András csapatkapitány által vezette Tormásliget csapata végzett.

A Holnapért Kistérségi Kupa gólkirálya kilenc találattal, Erdélyi György lett a Black Guys csapatából, míg a legjobb kapusnak Taródi Ádámot választották látványos sokszor továbbjutást érő védéseiért a játékvezetők.

Az elő három helyezettnek járó kupát, oklevelet és az első helyezettnek járó ajándékcsomagot a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület Elnöke, Csepreg Város polgármestere, Vlasich Krisztián adta át, de díjazták a legjobb negyedik helyezettet is, s minden résztvevő csapatnak elismerő emléklapot nyújtottak át. A rendezvényt részvételével, Mester Árpád Tormásliget és Hajós Attila Bő község polgármestere is megtisztelte.

A legszebb pillanatra a díjátadó után kerülhetett sor, amikor is a fiatalok az elért eredményt a nemrégen motorbalesetet szenvedett csepregi labdarúgónak, Horváth Marcinak mielőbbi felgyógyulásáért „ajánlották" fel, s egy közös fotóval üzentek barátjuknak „Mielőbbi felgyógyulást Marci" felkiáltással!

A Kupanapon résztvevő települések csapatainak tagjai - közel 90 fő - a kellemes délelőttöt követően egy finom ebéddel és kötetlen baráti beszélgetéssel zárták az idei XI. Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapot Csepreg Városában. A sportrendezvény elérte célját, hisz nem a mindenáron győzni akarás, hanem a sport és a labdarúgás iránti szeretetet, a mozgás öröme, a baráti és települési kapcsolatok erősítése is megjelent a rendezvényen, ami még mindig nagyon fontos összetartó erő a közösségek életében.

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.