2023. február 1. szerda
[Répcevidék]

Hetedszer rúgták a bőrt a focitáborban

Hetedszer rúgták a bőrt a focitáborban
A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület közösen, idén immáron hetedszer szervezte meg az egyhetes nyári focitáborát Csepregen. Az augusztus elején tartott eseményre a fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várták.

A tábor megnyitóját augusztus 7-én az eseménynek otthont adó Malomkerti Sportlétesítményben tartották.
A szervezők fő célkitűzései a labdarúgás és a sport népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, továbbá a Csepregi Sportegyesület jó hírnevének további öregbítése volt.
A két egyesület gondoskodott arról is, hogy a játékos vetélkedők és az edzések mellett a kirándulásra, tartalmas időtöltésre is sor kerüljön. Az idei táborba jelentkezett 29 gyermek számára hétfőn, szerdán és pénteken a labdarúgásé volt a főszerep, kedden és csütörtökön pedig az önfeledt kikapcsolódásra fektették a hangsúlyt.
Kerékpáros kirándulással egybekötve a büki gyógyfürdőbe látogattak el, majd a sárvári kalandpark és kötélpark különleges, adrenalindús kihívásait teljesíthették.
Kocsis Imre Gábor a sportegyesület elnöke szerint a rengeteg mozgás mellett, gondoskodtak arról is, hogy a gyermekek egészségesen étkezzenek a tábor egész ideje alatt. A mindennapi edzéseken pedig a kis focisták elsajátíthatták a technikai alapokat, fejleszthették ügyességüket, állóképességüket. A tábor végén, augusztus 11-én a gyermekek a 7. Rúgd a bőrt nyári focitáborból rengeteg nagyszerű élménnyel gazdagodva és új barátságokkal térhettek haza.

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.