2023. február 1. szerda
[Répcevidék]

Csepregi futballőrület

Csepregi futballőrület
2013. április 14.-én, vasárnap reggel 9 órától a Bozsik-tornával vette kezdetét az egész napos futballőrület a Nádasdy úton, Csepregen.

A 2011. év nyarán újra útjára indított Bozsik- program első idei állomásának Csepreg városa adott otthont. A délelőtt folyamán Kőszeg, Lukácsháza, Bük és Csepreg U7, U9, és U11-es csapatai versengtek egymással a torna keretében.

A Bozsik-program egy utánpótlás-nevelési program, amelynek célja, hogy a gyerekek megszeressék a labdarúgást, és a felfedezett fiatal tehetségeknek lehetőségük nyíljon a profi szintű edzéseken való részvételre. Ezen programon belül a Csepregi Sportegyesület U7, U9, U11 korosztályú óvodás és általános iskola 1-2. osztályos gyermek számára biztosít folyamatos, rendszeres sportolási foglalkozásokat, Ravadich Zsolt és Zsuppán Attila szakmai vezetésével.
Semmisem akadályozta a kiválóan megszervezett torna sikeres megvalósítását, hiszen a ragyogó időben és jó hangulatban kergethették a labdát különböző korosztályokban a kis focisták. Szinte családi nappá duzzadt az esemény, hisz rengeteg szülő és nagyszülő volt kíváncsi az ügyesebbnél-ügyesebb lurkók teljesítményére. Minden korosztályban akadtak erősebb és gyengébb teljesítményű csapatok, de szembetűnő eredményként jelentkezett, hogy a rendszeres szakmai foglalkozás meghozta gyümölcsét, hisz a fejlődés az előző tornákhoz képest is szemmel látható volt.

A torna délelőtti befejezésével még nem ért véget, hisz délután tovább folytatódott a fociláz, hisz kiélezett küzdelmek folytak 14 illetve 16 órai kezdettel. Ekkor ugyanis a Csepregi SE - Felsőcsatári KSK ifjúsági, majd pedig a felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzésnek lehettek részesei az érdeklődők. A fiatalok 1-1-es döntetlennel zárták a napot, míg a nagy csapat a szurkolók örömére 1-0-s győzelmet aratott a Felsőcsatár gárdája felett. Jó játékvezetés mellett, egy nagyot küzdő, hajtós ellenfél felett diadalmaskodtak a Csepregi Sasok.

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Csepregi futballőrület
Csepregi futballőrület