2023. december 3. vasárnap
[Répcevidék]

Bő csapata nyerte a 13. Holnapért Kupát!

Bő csapata nyerte a 13. Holnapért Kupát!
Június 23.-án, szombaton tizenharmadik alkalommal „rúgták a bőrt” Csepregen a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület által szervezett Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapon.

A Malomkerti Sportlétesítményben, már reggel 8 órától minden készen állt, hogy a futballrajongók ismételten egy remek napot tölthessenek el barátaik, ismerőseik társaságában.
A labdarúgásra igazán alkalmas időben kilenc csapat mérte össze tudását, melyek a kistérség településeiről érkeztek. Két pályán folyamatosan zajlottak a csoportmérkőzések, melyeket Egyed Tibor és Mónos János a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség játékvezetői vezényeltek.
Jól felkészült, sportszerűen játszó csapatok vágtak neki a tornának az A csoportban 5 csapat versengett, s záporoztak a gólok, - összesen 28 gól született - addig a B csoportban 4 csapat mérte össze tudását, mindösszesen 7 gól kíséretében. A kupanapon: Cák, FC Söralátét, F/List, Gigant FC, Meszlen, Random, Répcevölgye-Bő, Tompaládony, Tormásliget, csapatai küzdöttek egymással. A csoportmérkőzéseket követően a legjobb négy közé: FC Söralátét, F/List, Répcevölgye-Bő, Tompaládony, csapata jutott.
A Holnapért Kupát az idei esztendőben Simon Géza irányításával a tornán mindvégig taktikusan és megfontoltan játszó Répcevölgye-Bő csapata nyerte, a második helyet az FC Söralátét csapata kapta, míg a dobogó harmadik fokára a F/List együttese állhatott. A negyedik helyen Tompaládony csapata végzett. Gólkirály öt találattal Németh Gergő lett a Répcevölgye-Bő csapatából, míg a legjobb kapusnak Taródi Ádámot a Tompaládony csapatából választották látványos és eredményes védéseiért a játékvezetők.
Az elő három helyezettnek járó kupát, oklevelet és az első helyezettnek járó ajándékcsomagot Vlasich Krisztián egyesületi elnök és Maximovics Zsuzsanna adta át, de díjazták a legjobb negyedik helyezettet is, s minden résztvevő csapatnak elismerő emléklapot nyújtottak át. A rendezvényt Mester Árpád Tormásliget község polgármestere is megtisztelte. A mérkőzéseket követően a résztvevők finom ebéddel és kötetlen baráti beszélgetéssel zárták az idei XIII. Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapot.

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.