2022. augusztus 10. szerda
[Répcevidék]

SZEMTANÚKAT KERESÜNK

A Szombathelyi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

SZEMTANÚKAT KERESÜNK
A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának II. Vizsgálati Alosztálya 18010/1016/2019. bűnügyi számon eljárást folytat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ahogy korábban arról már hírt adtunk, a rendőrök 2019. július 15-én intézkedés alá vontak Szombathelyen, a Muskátli utcában egy Ford típusú személyautóval közlekedő, 30 éves szombathelyi lakost, aki egy közlekedési konfliktust úgy oldott meg, hogy belerúgott egy személygépkocsiba, majd annak sofőrjét is bántalmazta.

A Ford vezetőjének elmondása alapján, a tettlegességet megelőzően, 2019. július 15-én 10 óra 30 perc körüli időben autójával közlekedett a Muskátli utcában, a Dolgozók útja felől a Szent Imre herceg útja irányába. Haladása során észlelte, hogy a vele szemben közlekedő, ismeretlen típusú járművet megelőzni szándékozó, BMW típusú személygépkocsi áttért az ő forgalmi sávjába és azért, hogy az ütközést elkerülje, fékezett és le kellett húzódnia az útpadkára.

A körülmények tisztázása érdekében a hatóság kéri azoknak a jelentkezését, akik az eset idején Szombathelyen, a Muskátli utcában közlekedtek és a bántalmazást megelőző szituációval kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkeznek.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívószámon!

Segítségüket köszönjük!

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.