2022. január 17. hétfő
[Répcevidék]

Határvadászokat keresnek

Határvadászokat keresnek
Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Készenléti Rendőrség határvadász bevetési osztályainak
állományába,
járőrtárs
beosztás betöltésére.

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk.

A felvételt nyert pályázók hat hónap időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, amelyet követően - sikeres vizsga esetén - őr-járőrtárs részszakképesítést (OKJ 51 861 03) szereznek. A résztvevők a képzés első két hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén - sikeres modulzáró vizsga letétele esetén - a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába, tizenkét hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.

A beosztásban ellátandó feladatok:
Az őr-járőrtárs részszakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak a határvadász bevetési osztályok feladatainak ellátásában vesznek részt.
Illetmény: a képzés első két hónapjában a modulzáró vizsgáig bruttó 150 000 Ft/hó munkabér; a vizsga sikeres letétele után a hivatásos szolgálati jogviszonyba lépés napjától bruttó 220 300 Ft/hó alapilletmény + pótlékok + teljesítményjuttatás.

A jelentkezési lap és annak mellékletei, valamint a fizikai alkalmassági vizsga követelményei a rendőrség www.police.hu honlapján, a Határvadászképzés menüpontban érhetők el.

Érdeklődni a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Toborzó Csoportjának vezetőjétől, Varga Dóra r. főhadnagytól a 9700 Szombathely, Petőfi Sándor u. 1/C. szám alatt személyesen, vagy az alábbi elérhetőségeken lehet:
• 06/94/521-011, 15-21-es mellék, 06/20/449-42-65;
• humszolg.vasmrfk(at)vas.police.hu, vargad(at)vas.police.hu.

 

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.