2022. október 6. csütörtök
[Répcevidék]

Rendezvények

yde
Február 10 – 12. Bükön a Sportcsarnokban: Büki Gyógyfürdő Kupa – női kézilabdatorna. Részletes információ a plakátokon és a www.buk.hu honlapon.
Február 10 – március 10. Csepregen a Városi Könyvtárban: Orlai Petrics Soma ceruzarajzainak másolatai - tárlat Petőfi Bolond Istók című versének illusztrációiból. A kiállítás megtekinthető a könyvtár nyitvatartási ideje alatt.
Február 11-én, szombaton 18.30 ó. Csepregen a Petőfi Sándor Művelődési Házban: Csepreg Város Fúvószenekar Egyesülete hagyományos farsangi koncertje és bálja. Részletes információ a plakátokon és a www.csepreg.hu honlapon.
Február 11-én, szombaton 20 ó. a Bői Művelődési Házban: Bállal egybekötött jótékonysági est az óvoda SZM-e rendezésében. Részletes információ a plakátokon és a www.bo.hu honlapon.
Február 11-én, szombaton 20 ó. Bükön a Sportcsarnokban: Büki farsang az Ocho Macho és más együttesek fellépésével. Részletes információ a plakátokon és a www.bukmusk.hu honlapon.
Február 16-án, csütörtökön 17.30 ó. Csepregen: KIKI mozi:Transformers – amerikai sci-fi, akciófilm. Részletes információ a plakátokon és a www.csepregikiki.hu/iskola honlapon.
Február 17-én, pénteken 17.30 ó. Csepregen: KIKI mozi: GRU – amerikai animációs film.
Február 17-én, pénteken 20 ó. a Büki Művelődési Központban: Asszonyfarsang 2012. Részletes információ a plakátokon és a www.bukmusk.hu honlapon.
Február 19-én, vasárnap 16 ó. Csepregen a Petőfi Sándor Művelődési Házban: A Farkas Sándor Egylet dalos délutánja. Részletes információ a plakátokon és a www.csepreg.hu honlapon.
Február 21-én délelőtt Tömördön: Csicsókázás.
Február 21-én, kedden 16 órától Bükön, a körforgalomtól a rendezvénytérig. Részletes információ a plakátokon és a www.bukmusk.hu honlapon.
Február 23-án, csütörtökön 17.30 ó. Csepregen: KIKI mozi: Honey – amerikai filmdráma.
Február 24-én, pénteken 17.30 ó. Csepregen: KIKI mozi: Irány Eldorádó – amerikai rajzfilm.

A rendezőszervek a műsorváltoztatás jogát fenntartják
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.