2022. szeptember 26. hétfő
[Répcevidék]

Rendezvények Bükön

yde
Március 9-én 17 ó. Bükön a Művelődési és Sportközpont, Könyvtárban,
19 ó. Csepregen, a Petőfi Sándor Művelődési-, Sportház és Könyvtárban: Munkácsy Mihály: Krisztus-trilógia 2. Ecce Homo (Íme az ember). Dr. Reisinger János irodalomtörténész vetítéssel egybekötött előadása.
Március 11-én 15 ó. Bükön a Sportcsarnokban: Dr. Lupo Büki TK - Sárvár NB II-es női kézilabda mérkőzés.
Március 14-én 16 ó. Csepregen, a Petőfi Sándor Művelődési-, Sportház és Könyvtárban: Egy estém otthon – gyermekrajz- és fotókiállítás megnyitója.
Március 14-én 18 ó. Csepregen, a KIKI Általános Iskolájában: Ünnepi megemlékezés az 1848-as forradalomról és szabadságharcról. Ünnepi beszédet mond: Dr. Barityné Házi Ottilia igazgató. Részletes információ a plakátokon és a www.csepreg.hu honlapon.
Március 14-én 19 ó. Bőben a Művelődési Házban:
Ünnepi műsor 1848. március 15. tiszteletére.
Március 15-én Simaságon az emlékhelyen: Nemzeti ünnepünk alkalmából önkormányzati ünnepség. Részletes információ a plakátokon és a www.simasag.hu honlapon.
Március 15-én 14 ó. Sajtoskálon a Kultúrházban, majd az emlékműnél: Ünnepi megemlékezés. Részletes információ a plakátokon és a www.sajtoskal.hu honlapon.
Március 15-én 16 ó. Bükön a Hősi emlékműnél, majd a Művelődési Központban:
Ünnepi megemlékezés az 1848-as forradalomról és szabadságharcról.
Március 17-én 13 órától Csepregen: Tavaszi túra az Új Bene-kúttól a kiszsidányi forrásig. Részletes információ a plakátokon és a www.csepreg.hu honlapon.
Március 22-én 15 ó. Bükön a Művelődési és Központban: A Víz Világnapja – kiállítás-megnyitó.
Március 23-án 17 ó. Bükön a Művelődési és Sportközpont, Könyvtárban,
19 ó. Csepregen a Petőfi Sándor Művelődési Házban: Munkácsy Mihály: Krisztus-trilógia Golgota. Dr. Reisinger János irodalomtörténész vetítéssel egybekötött előadása.
Április 9-én 16 ó. Csepregen a Petőfi Sándor Művelődési Házban: A Farkas Sándor Egylet táncdalos délutánja. Részletes információ a plakátokon és a www.csepreg.hu honlapon.

A rendezőszervek a műsorváltoztatás jogát fenntartják!
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.