2022. szeptember 26. hétfő
[Répcevidék]

Programkínáló

Szeptember 7-én, pénteken 20 órától a Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrumban: Éjszakai fürdőzés a LOS ANDINOS előadásával. Részletes információ a www.bukfurdo.hu honlapon.
Szeptember 8-án, szombaton: Kerékpártúra Csepreg – Szakony – Gyalóka – Zsira – Füles (Nikits) – Csepreg útvonalon. Indulás 13 órakor a csepregi posta elől. Menet közben az útba eső települések érdeklődői is csatlakozhatnak. Érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet a résztvevők hozzanak magukkal. A részletek olvashatók a www.csepregikultura.hu honlapon. (Esőnap: Szeptember 9, vasárnap.)

Szeptember 8-án, szombaton 14.30 órától a Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrumban: Horváth nemzetiségi folklór délután. Részletes információ a www.bukfurdo.hu honlapon.

Szeptember 15-én, szombaton 14:30-15:30-ig Bükfürdőn az 5. sz. medencénél: Zumba Show
További információ: http://bukfurdo.hu
Szeptember 15-én, szombaton Bükfürdőn a Konfernciaközpont melletti Sportparkban:
TDM – Sportprogramok:
17:00-18:00-ig Nordic Walking oktatás és mini túra Bükfürdő környékén
18:00- 20:30-ig Szombati aktivitás, Sportversenyek (kapura lövő, kosárra dobó, futóverseny, távolugrás, lábtengó, dekázó, tollaslabda stb.…)
További információ: http://www.visitbuk.hu/info/programok/sportanimacio/
Szeptember 15-én, szombaton 20 órától Bükön: Éjszakai mászás Magyarország egyetlen Kristálytornyán. Részletes információ a plakátokon és a www.visitbuk.hu honlapon.

Szeptember 16-án, vasárnap 10 órától Bükfürdőn a nyári bejáratnál: Vásári forgatag – kézműves és régiségek vására. Részletes információ a plakátokon és a www.visitbuk.hu honlapon.

Szeptember 21–23. Csepregi Városfesztivál.
21-én, pénteken: Boszorkányper.
22-én, szombaton: Reneszánsz esküvő.
23-án, vasárnap: Szüreti felvonulás és vigadalom.
A részletek olvashatók a plakátokon és a www.csepregikultura.hu honlapon.

Szeptember 23-án, vasárnap 14.30 órától a Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrumban: A FLAMINGO Rock and Roll csoport bemutatója. Részletes információ a plakátokon és a www.bukfurdo.hu honlapon.

Szeptember 28–29. Bükön a Koczán-házban és a Sportcsarnokban: Szent Mihály Napi Vígasságok (történelmi hagyományőrzők bemutatója és játszóháza, néptáncbemutatók és táncház, az Alma Zenekar és a Csík Zenekar koncertje és sok más program). Részletes információ a plakátokon és a www.bukmsk.hu honlapon.

Szeptember 30-án, vasárnap 10 órától Bükfürdőn a nyári bejáratnál: Vásári forgatag – kézműves és régiségek vására. Részletes információ a plakátokon és a www.visitbuk.hu honlapon.

Október 1 – 7. Országos Könyvtári Napok rendezvényei Bükön, Csepregen, Sajtoskálon,… A részletek olvashatók a plakátokon és a www.bukmsk.hu, a www.csepregikultura.hu és a www.sajtoskal.hu ... honlapokon.

A rendező szervek a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.