2022. szeptember 26. hétfő
[Répcevidék]

Nyár, napsütés, Sonnentherme: Családi élmények felsőfokon

(X)
Nyár, napsütés, Sonnentherme: Családi élmények felsőfokon
Unalomnak itt nincs helye! 2015. július 6-tól ugyanis indul a szuper nyár a Sonnentherme élményfürdőben és a környező partnerhotelekben. A kis vízipockokra változatos program és menő rendezvények várnak az óriáscsúzdákon. A kültéri helyszínek játékparadicsommá és szabad ég alatti rendezvénytérré alakulnak.

„Ez a nyár forró lesz! Ezért is strartolnak a „Summer Party" programjaink számtalan attrakcióval és rendezvénnyel a nyáriszünet elején. Jobbnál-jobb élmények és gyerekeknek szóló rendezvények egész nap, és ráadásnak még a nap is süt. - mondja Manuela Klawatsch, a Sonnentherme vezetője. Pluszpont a családi kassza javára, hogy a heti programjaink ingyenesek minden gyerek számára.
Programok sokasága egész nyáron!
Sunny Bunny mesevilágába elmerülni a „varázs-vasúttal", egy kiruccanás a vízi-dodzsemekkel vagy a víz alatti világ felfedezése az ismerkedő búvárórán? Vagy mégis a Bobby Car Grand Prix-t kellene megnyerni a kisautókkal? Ilyen és ehhez hasonló szuper programokat kínál a Sonnentherme nyári programjának keretein belül. A bátrabb gyerkőcök bizonyíthatnak a toronyugrásnál, vagy a bátorságpróbán is. Egyensúlyozásra és fürgeségre van azonban a „Climb Contest" falmászó versenynél szükség.
Móka az óriás-csúszdákon!
Csúszdára felkészülni, vigyázz, kész...rajta! Unalmas? Most lesz extrém: Csússz le a hét leghosszabb csúszdán, több mint 800 méternyi csúszdaélménnyel, ugorj le az ugrótoronyról a mélybe, vagy mászd meg a víz feletti mászófalat! Ez nem Nyúl Béláknak való. 2015. július 18-án a „Speed Contest" gyorsasági csúszdaversenyen, a leggyorsabb csúszda-bajnokot keressük a 202 méter hosszú „Twister" óriáscsúszdán.
Sunny Bunny színpada!
Varázslatos lesz a Sunny Bunny Show Arena színpadán, Hermann bűvész műsora alatt. Nem kevésbé érdekes előadás látható majd az elképesztő kutatóktól, akik gyerekekkel mutatják be bámulatos kísérleteiket a vízzel, mint elemmel. A dobpergés világába Raymond Walker dob-művész a messzi Jamaikába kalauzol el. Forró musical slágerek és menő tánclépések tanulhatók a „Showdance" programon a Sunny Bunny's Show Arena-színpadán. Kurt a „Show 4 Kids" gyerekműsorában nevetteti, énekelteti és táncoltatja majd a gyerekeket.
Let´s Party!
Vasárnaponként külön móka várja a vendégeinket! A Smart World Entertainment csapata új programokkal lesz újra vendég a Sonnentherme-ben. Széleskörű, színes programkínálat várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Időpontok: 2015.7.5., 7.26., 8.16., 8.30.

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.