2023. október 1. vasárnap
[Répcevidék]
Programajánló
Rendezvények, eseményekRendezvények, események

Bük

Rendezvények márciusbanRendezvények márciusban

Csepreg

Rendezvények októberbenRendezvények októberben

Csepreg

Rendezvények júliusbanRendezvények júliusban

Bük

Rendezvények szeptemberRendezvények szeptember

Csepreg

Ünnepre várva SzakonybanÜnnepre várva Szakonyban

Szakony

Izgalmas programok NemesládonybanIzgalmas programok Nemesládonyban

Nemesládony

Ha fordítunk egyet a naptárban, máris azt látjuk, hogy érkezik a Mikulás. A faluban a nagyszakállú december 8-án vasárnap látogatást tervez.

1UTON Zarándoknap, Kőszegről-Csepregre,a Mária úton 1UTON Zarándoknap, Kőszegről-Csepregre,a Mária úton

Csepreg

Szeretettel hívunk minden környezetet, természetet, egészséges mozgást, szakrális élményt kedvelő és kereső embert az 1 UTON Zarándoknapra az ÉDESAPÁKÉRT ! Gyülekező: 2019. augusztus 24,.én 8:00-8:30 között Kőszegen, a Jézus Szíve Templom előtt, de csatlakozni bárhol lehet !

Félhold és Telihold - Kőszegi Ostromnapok 2019. augusztus 2-4. – augusztus 30.Félhold és Telihold - Kőszegi Ostromnapok 2019. augusztus 2-4. – augusztus 30.

Két harangszó között tartottak sajtótájékoztatót a Kőszegi Ostromnapok szervezői: Kőszeg Város Önkormányzata, a Kőszegi Ostromnapok Egyesület, a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház és a Fitt-Boksz Ökölvívó Egyesület.

Dr. Pápai Lajos nyugalmazott győri megyés püspök a 25. Sajtoskáli Falunappal egybekötött 15. Sajtfesztivál- és vásáronDr. Pápai Lajos nyugalmazott győri megyés püspök a 25. Sajtoskáli Falunappal egybekötött 15. Sajtfesztivál- és vásáron

Sajtoskál

Idén harmadik alkalommal tiszteli meg jelenlétével Dr. Pápai Lajos nyugalmazott megyés püspök Sajtoskál községét.

Idén is vár mindenkit a büki nyárIdén is vár mindenkit a büki nyár

Bük

Június 21-én sajtótájékoztató keretében ismertették a nyári programokat a Gyógy-Bor-Napok új helyszínén. Tóth Tamás intézményvezető, fesztiváligazgató köszöntője után Újvári Timi és Holdosi Attila szórakoztatta a sajtó képviselőit.