2022. október 6. csütörtök
[Répcevidék]

Elkészült a Csepreg–Bük közötti útszakasz felújítása

Elkészült a Csepreg–Bük közötti útszakasz felújítása

Az útfelújítás befejeztével a helyszínen tartott sajtótájékoztatót Ágh Péter országgyűlési képviselő, Horváth Zoltán, Csepreg város polgármestere, Dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere és Böröcz Miklós, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas Megyei Igazgatóságának igazgatója. A megszólalóktól megtudtuk, hogy a fenti kivitelezésre a Magyar Falu program nyújtott pénzügyi forrást, a kivitelezés a Magyar Közút Nonprofit Zrt. felügyelete alatt zajlott.
Képviselő úr elmondta, hogy a térségnek átgondolt, sikeres útfelújítási terve van, amelyet jól demonstrál, hogy a sajtótájékoztató helyszínénül szolgáló Csepregi „zászlós" körforgalomból gyakorlatilag minden irányba indulva nem rég felújított útfelületekkel találkozunk. Ebbe a tervbe illeszkedett be a Bük-Csepreg közötti útszakasz felújítása, illetőleg fog beleilleszkedni a lócsi bekötőút is. Ez utóbbi sajnálatos módon a megye egyik legrosszabb állapotban lévő útja, de újabb jó hír, hogy már ott is zajlanak a munkálatok.

Mindkét polgármester háláját fejezte ki az új fejlesztésért, amely meghatározó a környék iparát és turisztikai látogatottságát tekintve egyaránt.

 

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.