2020. július 6. hétfő
[Répcevidék]

Csepregi Polgármesteri közlemény a koronavírussal kapcsolatban

Csepregi Polgármesteri közlemény a koronavírussal kapcsolatban
Biztosítjuk Önöket, hogy városunk vezetése is folyamatosan monitorozza a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos fejleményeket.

A vezetés fokozott együttműködése és kapcsolattartása lehetővé teszi, hogy az esetlegesen szükségessé váló további kormányzati, önkormányzati döntéseket a lehető leghamarabb végrehajtsuk. Ezzel összefüggésben pedig megjegyezzük, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a Tisztelt Lakosság tájékoztatására, kérem fokozott figyelemmel kövessék a város weboldalát, a város hirdetőtábláit, valamint a polgármesteri facebook oldalt.

Tegnap délutánra összehívtam a város intézményvezetőit akik megosztották egymással a saját tapasztalataikat, szükségleteiket, illetve azon saját hatáskörben meghozott intézkedéseiket, amelyet a járványra tekintettel indokoltnak tartottak. Az értekezlet során igazolást nyert, hogy minden megjelent intézményvezető a megfelelő komolysággal és higgadtsággal áll a problémához és elkötelezettek a szorosabb együttműködés mellett.

Jelenleg azonban még mindig az az egyik legfontosabb, hogy egyénenként megtegyünk mindent a járvány kezelésére. Fokozottan tartsuk be az alapvető higiéniai szabályokat, igazítsuk hozzá látásmódunkat a jelenlegi helyzet követelményeihez, így például tekintsünk el azon bevett üdvözlési formáktól, amelyek fertőzési kockázatot jelentenek. Legyünk különösen körültekintőek azon embertársaink esetében (idősek, betegek), akik fokozottan veszélyeztetettek.

Azoktól a személyektől, akik otthoni karanténba kerülnek azt kérem, hogy megfelelő felelősségtudattal viszonyuljanak a helyzetükhöz és az emberi kapcsolattartást elektronikus úton intézzék e napok alatt, valamint fokozottan tartsák be az egyéb irányadó szabályokat. Ellátásukról a város gondoskodik.

Azt szeretném, hogy ragadjuk meg az alkalmat, - amelyet a közelgő megpróbáltatás jelent és amely már annyiszor a történelem során egységet kovácsolt belőlünk, - és Városunk kiváló példája legyen a méltóságteljes, összetartó feladatmegoldásnak.

 

Horváth Zoltán sk.

polgármester


Forrás és fotó: csepreg.hu

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.