2020. december 4. péntek
[Répcevidék]

Szakmák Éjszakája Csepregen

Szakmák Éjszakája Csepregen
A Múzeumok, a Fürdők, a Színházak Éjszakája után újabb éjszakába nyúló rendezvény várja az érdeklődőket: a Szakmák Éjszakája.

Az ötlet egy nyolcéves kisfiútól származik. A Kutatók Éjszakájáról hazafelé tartva felvetette, hogy milyen jók lennének olyan éjszakák, amelyeken megtudhatná, hogy ki mivel foglalkozik, kipróbálhatna egy-egy mesterfogást. A szakképzési centrumok teljesítik kívánságát. Az ország szakközépiskolái, szakiskolái 2016. április 15-én 18 órától 22 óráig játékos, interaktív formában bemutatják képzési kínálatukat.
Iskolánk, a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Nádasdy Tamás Közgazdasági, Informatikai, Műszaki Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma is kitárja kapuit. Kiket várunk? Mindenkit. A csepregieket és a környéken lakókat, akik még nem jártak intézményünkben, de kíváncsiak felszereltségére és az itt folyó munkára. Az általános iskolásokat, akik azon töprengenek, melyik szakma rejtelmeiben mélyedjenek el, hol tudják képességeiket legjobban kibontakoztatni. A nagypapákat, akik szívesen nosztalgiáznának, újra beülnének az iskolapadba. A minden iránt érdeklődő, kíváncsi embereket, akik a számítógépek világába, az ördöngösnek tűnő programozásba tekintenének be. Volt diákjainkat, hogy felidézzék emlékeiket, és megnézzék a változásokat. De azok is térjenek be hozzánk, akiknek jól jönne egy kis segítség adóbevallásuk elkészítéséhez. S ha szeretnék megismerni az iskolánkkal együttműködő sikercéget, az UNIRIV Kft.-t, feltétlenül itt kell lenniük. A kicsikről sem feledkeztünk meg. Az óvodások megtekinthetik a tűzoltók és a közösségi szolgálatos diákjaink katasztrófavédelmi bemutatóját.
A teljes programot elolvashatják az iskola honlapján: www.ntszki.hu
Találkozzunk Csepregen a középiskolában!

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Szakmák Éjszakája Csepregen
Szakmák Éjszakája Csepregen
Szakmák Éjszakája Csepregen