2020. november 24. kedd
[Répcevidék]

Családi Nap a Sportcsarnokban

Családi Nap a Sportcsarnokban
Óvodánk Szülői Munkaközössége most már 6. alkalommal rendezte meg a gyermekek és családok számára a Családi Napot

március 23-án. A gyermekek már nagyon várták a vasárnapot, az előtte lévő napokban sokszor emlegették. Jó emlékként maradt meg bennük az előző évek rendezvénye, amikor együtt játszottak szüleikkel, velünk felnőttekkel, az ügyességi játékokban együtt küzdöttünk a sikerért. A Szülői Szervezet képviselői szervezték és bonyolították le a programokat. A gyerekek ragyogó arccal jöttek. Nemcsak óvodások, de kisiskolások is eljöttek, hogy együtt játszunk, jól érezzük magunkat. A köszöntőt követően Horváthné Bolfán Renáta vezetésével gimnasztikai gyakorlatokat végeztünk zenére, majd érdekes sorversenyek következtek. A kicsik és nagyok szüleikkel együtt nagyon jó kedvvel, lelkesen oldották meg a feladatokat. Mindenki ügyeskedett, hogy csapata legyen a legjobb!
Pap Rita gyermekkoncertjén ismert dalokat hallhattunk, igyekezett bevonni mind a gyermekeket, mind a felnőtteket műsorába, és örömet, jókedvet varázsolt az arcokra.
Viki bohócot körbevették a gyermekek, felnőttek egyaránt. Próbálták ellesni a lufihajtogatás technikáját. A gyerekek alig várták, hogy kézbe vehessék a lufiból hajtogatott oroszlánt, zsiráfot, csigát, virágot, kardot,... A tréfás játékokat igencsak élvezték! Réka néni gyöngyöt fűzött a gyerekekkel, a gyönyörű, kisebb-nagyobb, érdekes formájú gyöngyök nagyon vonzották őket, így sok-sok karkötő készült. Közben a büfében lehetett enni, inni, a sok finomságot mindnyájan megkóstolgattuk, mindenki kedvére válogathatott, mit szeretne enni.
Elérkezett a várva várt tombolasorsolás! A tombola minden évben vonzó, nagyon sokat vásároltak a szülők, vendégek! A sorsolásnál a szerencsés gyermekek boldogan vették kézbe a nyereményt!!
Ezen a délutánon is sok-sok boldog, örömtől ragyogó gyermekarc jelezte, hogy jó együtt lenni, együtt játszani!!
Szeretném megköszönni Óvodánk Szülői Munkaközösségének az aktív közreműködést, szervezést, Támogatóinknak az anyagi hozzájárulást, a sok-sok tombola tárgyat, szolgáltatás felajánlást, és a rendezvény lebonyolításában segítőknek a munkáját!
Pócza M. Gabriella
intézményvezető

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Családi Nap a Sportcsarnokban
Családi Nap a Sportcsarnokban
Családi Nap a Sportcsarnokban
Családi Nap a Sportcsarnokban