2023. február 8. szerda
[Répcevidék]

Szexi díva tánca

SB
Szexi díva tánca
Südi Iringó magyar versenytáncosnő, több profi táncversenyt is megnyert már. Sokak

számára az RTL Klub Szombat esti láz című műsorából ismerős. Július utolsó hétvégéjén a büki Gyógyfürdővendége volt, a "Szexi dívák tánca" produkciót mutatták be partnereivel, rekkenő hőségben. A fellépés és a dedikálás után válaszolt néhány kérdésemre.
- Hogyan indult a táncos pályafutásod?
- Ugyan úgy kezdtem a sportot, mint mindenki más. Otthon ugrándoztam, a tükör előtt táncoltam és a szüleim úgy gondolták, hogy tehetséges vagyok. Anya elvitt és beíratott jazz-balettra, és ott ragadtam a tánc világában.
- Mióta táncolsz versenyszerűen?
- 8 éves korom óta versenyszerűen, viszont 2006 óta nem versenyzek. Számos csoport bajnokságon vettem részt jazz balettosként, majd a Top 12-ben táncoltam versenytáncos korszakomban. Angyal András volt a partnerem.
- A Szombat esti lázban partnered volt Hajas László, Somló Tamás, Stohl András és legutóbbi szériában Istenes Bence. Kivel volt a legkönnyebb illetve a legnehezebb dolgod?
- Ha sorrendet kell felállítanom, akkor a legkönnyebb dolgom Stohl Andrással volt, mert ő nagyon gyorsan tanult. Aztán Istenes Bence, Somló Tamás és Hajas László. Bencével egy kis csiszolódás után nagyon könnyen mentek a dolgok. Lacival volt a legnehezebb, talán azért, mert Ő volt az első partnerem, és a műsor kezdetén még nem tudtam hogyan kezdjek neki a tanításnak. Neki semmilyen táncos, vagy zenész előélete nem volt. Az ollóval nehéz táncolni, --de most már biztos menne neki.
- A legutolsó szériában sem sikerült elhozni az első helyet és a döntőbe sem kerültetek. Nem érezted kudarcnak?
- Bence volt az első olyan párom , akivel nem kerültünk a döntőbe. Én nagyon bíztam benne, hogy a mezőny elején végzünk, mert fiatal volt, ügyes volt és igen erősen tudott küzdeni ő is. De kudarcnak egyáltalán nem mondanám, a műsor alatt nagyon sokat tanultam tőle. Bence is nagyon jó ember, -- örülök, hogy megismerhettem. Szerencsés vagyok, hogy ilyen partnerekkel táncolhattam. Számomra egyértelmű volt, hogy Vastag Csabáék nyernek, mert az X-faktor is egy szavazós műsor volt, a rajongók itt is szavaztak rájuk.
- A Szexi dívák táncát 4 fiatal lány kíséretében adtátok elő. Kik ők?
- Ők a tanítványaim. Közülük kerültek ki azok a lányok, akikkel aShowGirls-sel fellépünk. Ők a tánciskoláimban is besegítenek, tehát egyben az asszisztenseim is. Egy olyan csapat akikkel már 6-7 éve együtt dolgozunk. 3 tánciskolám van, 1 Százhalombattán, és kettő a Felvidéken, Szőgyénben és Dunaszerdahelyen. Határon innen és túl erősítjük a magyarság tudatot. De nem csak gyerekekkel, hanem felnőttekkel is foglalkozom. A legnagyobb siker számomra,ha a tánccal boldoggá teszem az embereket.
- Hogy bírod energiával?
- Itt a nyár, most van a feltöltődés ideje, mert szeptembertől indul ismét a munka. Igen, én is igyekszem pihenni. Bár nyáron is sűrű a program, hiszen tánctáborokat is szerveztem.
Arról, hogy lesz-e folytatása a Szombat esti láznak, még nem lehet tudni, de Iringó szívesen vállalná. A műsoruk végén a fürdőző közönséget is megtáncoltatta. Kicsik és idősek együtt tanulták a koreográfiát a profiktól. A produkciójuk után a ShowGirls csapata kipróbálhatta a büki gyógyvíz jótékony hatását.

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Szexi díva tánca
Szexi díva tánca
Szexi díva tánca