2023. március 27. hétfő

Itt a farsang, áll a bál…..

SB
Itt a farsang, áll a bál…..
Farsang farkán az idén sem maradhatott el a fúvósok bálja Csepregen. Ezen az estén nemcsak szórakoztattunk, hanem mi is szórakoztunk. Hagyományokhoz híven az Ifjúsági Zenekar koncertje nyitotta a műsor, majd ezt követte a zenekar farsangi koncertje.

Farsang farkán az idén sem maradhatott el a fúvósok bálja Csepregen. Ezen az estén nemcsak szórakoztattunk, hanem mi is szórakoztunk. Hagyományokhoz híven az Ifjúsági Zenekar koncertje nyitotta a műsor, majd ezt követte a zenekar farsangi koncertje. Picit rendhagyó, vagy már természetes, hogy a komolyságot otthon hagytuk, és a művekbe egy kis mókát is belevittünk. A talpalávalót a Magton zenekar szolgáltatta. A vacsora után meglepetés produkciót láthattunk, melyben a zenekar fiatalabb tagjai léptek fel. Egy Harisnyatáncot adtak elő, mely az optikai csalódáson alapult. Tánc és tombolahúzás után ismét egy meglepetésben volt részünk, melyet a karnagyunk és 4 zenésztársuk adott elő. Aki kíváncsi az alábbi honlapon -a Trió TV jóvoltából-megnézheti, hiszen ezt nehéz leírni, ezt látni kell. http://myshowroom.tv/show/. A hajnalig tartó buli ismét felejthetetlen élményt jelentett valamennyiünk számára. Az estén készült képek a zenekar honlapján megtekinthetők: www.fuvoszene.hu.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a tombola felajánlásokat, hiszen felsorolni nehéz lenne a félszáz felajánló nevét. A zenészek, családjaik, csepregi vállalkozók, folyamatos támogatóinkon kívül, kőszegi és büki vállalkozók is támogatták értékes ajándékokkal a hagyományos Fúvósbált.

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Itt a farsang, áll a bál…..
Itt a farsang, áll a bál…..
Itt a farsang, áll a bál…..
Itt a farsang, áll a bál…..
Itt a farsang, áll a bál…..