2021. március 5. péntek
[Répcevidék]

Ünnepek és közmeghallgatás – A múlt év utolsó hetei Tompaládonyban

Ünnepek és közmeghallgatás – A múlt év utolsó hetei Tompaládonyban
Tájékoztatást kaptunk az elmúlt év munkájáról, bevételekről, kiadásokról, pályázatokról, valamint a megvalósult célokról is az önkormányzat 2016-os évet értékelő közmeghallgatásán.

A december 17-i fórumon szó esett a személyi változásokról, üzemelési, fenntartási feladatokról, előnyökről, hátrányokról, felvetődő problémákról, megvalósult rendezvényekről, valamint nem utolsó sorban a 2017-es tervekről és lehetőségekről.

Nem hagyta ki hagyományos világ körüli útjából Tompaládonyt a Mikulás - a helyi gyerekek nagy örömére. December 4-én délután látogatott el kis falunkba. Az őt fogadó programon fellépett a Tücsök Bábcsoport, akik Főbusz és a Mikulás című darabot adták elő a nagy szakállú érkezésére. Az év végi ünnepek sorát az advent és a karácsony zárta: december 18-án a faluházban tartották a helyi fiatalok a karácsonyi műsort. Pécsinger Éva lelkésznő és Kovács Pál atya közreműködésével a falu lakói közösen, ökumenikus istentisztelettel várták a Megváltó születését. Meghitt pásztorjáték tette ünnepélyesebbé közös karácsonyvárást. A szeretet lángja átjárta mindnyájunk lelkét, melyet aztán elhelyeztünk családunk karácsonyfája alá. A Fiatalok Társulata pásztorjátékát követően a Mosoly Tánccsoport különleges műsora fokozta az ünnepi ráhangolódást.
„Örömötök sok, bánatotok semmi, segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyetek mindig vidámak, örüljetek minden szépnek, BOLDOG ÚJ ÉVET!"


H. H. R.

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.