2023. október 2. hétfő
[Répcevidék]

Szépkorúak klubja Egyházasfaluban

Major Izabella
2020 januárjától minden hónap első hétfő délutánján jó kedélyű társaság üli körbe az asztalokat a helyi Freedom Cafe különtermében. Szépkorúaknak vallják magukat, melyen az idegen szemlélő nagyon elcsodálkozna, hiszen az egybegyűltek valamennyien fiatalos, tetterős emberek, akik örömmel tervezgetik közös programjaikat.

Kis falunkban már közel két évtizede működik egy nyugdíjasklub, melynek tevékenységéről már több ízben is a legnagyobb elismerés hangján szóltunk a Répcevidék hasábjain. A jó példán fellelkesedve alakították meg jelenlegi 60-asaink is az életkoruknak és elképzeléseiknek megfelelő közösségüket, a Szépkorúak klubját. Az alig három hónapja alakult szervezet már jelentős, örömteli eseményeket mondhat magáénak. Hangulatos farsangi bált, bensőséges nőnapi estet, és egy nagysikerű orvosi előadást, dr. Fürtös András háziorvosnak köszönhetően. A további tervek között is elsősorban kulturális, ismeretterjesztő és sportprogramok szerepelnek, mint például a húsvéti locsolóbál, különféle kirándulások és kerékpártúrák. Emellett heti két alkalommal egészségvédő, zenés testedzés is szerepel terveikben. A klubnapok keretében látogatást tesznek a helyi méhészeknél, és bejelentkeznek más környékbeli szervezeteknél is.
Szeretettel köszöntjük kis falunk frissen alakult, lelkesedéssel teli közösségét, ahová örömmel várják az újabb jelentkezőket, hogy egyre szélesebb körben teljenek el szép és színes tartalommal a nyugdíjas évek.

 

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.