2020. november 29. vasárnap
[Répcevidék]

SIMASÁG: Nyugdíjas nap

Haller Erzsébet
SIMASÁG: Nyugdíjas nap
A település képviselőtestülete november 30-ra hívta össze a faluban élő nyugdíjasokat, hogy találkozzanak és közösen eltölthessenek egy vidám, kötetlen szombat délutánt.

Galavics Adrienn egy verses dallal köszöntötte a megjelenteket, Wellner Emília, községünk ifjú tehetsége pedig a Szeretet áradjon köztünk című verses dalt játszotta el hegedűjén.
Ezt Simon Dániel polgármester köszöntője követte. Kiemelten köszöntött két jubiláló házaspárt, akik ez évben ünnepelték ötvenedik házassági évfordulójukat. Horváth Pál és neje Hajni, valamint Szilvágyi Károly és neje Rózsi részére - a gratuláció mellett - ajándékcsomagot nyújtott át, még további sok boldog évet kívánva nekik.
Az ünnepi menü a polgármester által főzött finom pörkölt volt, kiegészítve a tizenhat simasági hölgy által készített süteményekkel. Ennyien voltak vállalkozó szellemű hölgyek, akik idén sütöttek a rendezvényre. Természetesen jófajta italok is kerültek az asztalokra.
További kedvcsinálónak a Carl Music szolgáltatta a zenét, aki retro, valamint operett slágereket játszott. Néhány házaspár táncra perdült és a képviselőtestület férfi tagjai is táncra hívtak jónéhány hölgyet. A hangulatot tovább fokozta a jákfai színjátszókör fellépése, akik régi, vidám kabaréjeleneteket adtak elő. Ezekkel nagy derültséget váltottak ki a közönség soraiban.
A jól sikerült rendezvényért köszönet a szervezőknek, a segítőknek és nem utolsó sorban a közreműködő fellépőknek!

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.