2023. június 1. csütörtök
[Répcevidék]

Répceszentgyörgyi kreatív nagypéntek

Répceszentgyörgyi kreatív nagypéntek

A közösségi színtér udvarán, idén első alkalommal összegyűltünk a húsvétváró kreatív nagypéntek alkalmából. Végre ismét nevetés, móka és játék töltötte be a teret. Kis riadalmat ugyan keltett bennünk a délelőtti eső és a felhők gyülekezete, de ez sem tántorította el a „nagyfülűt", hogy végre ellátogasson a répceszentgyörgyi gyerekekhez.
Mire mindenki megérkezett, verőfényes napsütés várta a kicsiket és nagyokat és nem utolsó sorban az a két is nyuszi, akiket kedvükre simogathattak a gyerekek.
A program folytatásaként egy közös sétára invitáltuk a csapatot, ugyanis lehetőséget kaptunk, hogy meglátogassunk egy bárány családot. A bátrabbak és persze ügyesebbek meg is etethették a kis állatokat.
Útunk visszavezetett a közösségi térre, ahol nagy meglepetés fogadott bennünket, időközben minden fészek telis-tele volt csokival és finomsággal. Kezdődhetett a fészkek kizsákmányolása.
Ezután kezdődött a nap kreatív része. Volt, aki tojást festett és matricázott. Megismerkedhettek a hagyományos hagymahéjas tojásfestés fortélyaival is a gyerekek. Volt, aki színezett és festett. Gondosan készültek a csodás, egyedi liszt gyurmából készített díszek, melyek a nap végén felkerültek az ez napra készített tojás fákra.
Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk, kitartott nekünk. Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát és jövőre ismét együtt várhatjuk a szentgyörgyi nyuszit!

tsz

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Répceszentgyörgyi kreatív nagypéntek
Répceszentgyörgyi kreatív nagypéntek
Répceszentgyörgyi kreatív nagypéntek