2023. szeptember 23. szombat
[Répcevidék]

Őszi varázslat Egyházasfaluban

Major Izabella
Őszi varázslat Egyházasfaluban

Kis falunk értékes hagyományai között előkelő helyet foglal el közterületeink évszakváltó, ünnepeinket váró és köszöntő díszítése.
E nemes tevékenységnek alapító tanítómesterei közel két évtizede már a Nyugdíjas Klub tagjai, akik egyben a Falufejlesztő Egyesület gerincét is alkották. Magas fokú szépérzéküknek és fáradhatatlan szorgalmuknak köszönhetően színesen pompázó virágládák és különböző ötletes díszítőelemek tették hangulatosabbá, kedvesebbé környezetünket. Áldozatos munkájukat nagyra becsülve, és szép példájukat folytatva ezúton is tiszteletteljes köszönetünket fejezzük ki sok-sok jó kívánsággal az egyesület vezetősége és a falu lakosságának nevében.
Szorgos kezük nyomán idén ősszel is új ruhát ölthettek utcáink, melynek kialakításában ezúttal jelentős szerepet vállalt a Szépkorúak Klubja is. Fantáziadús ötleteik nyomán valóságos színházi élményben részesülnek a járókelők, melyben főként a szüreti napok vidámsága tárul elénk. Őszi varázslat ez a javából. Ezért is külön öröm mindannyiunk számára, hogy a Szépkorúak Klubjának további tervei között elsődleges helyen áll környezetünk védelme és szépítése.
Jelenleg egy halloweeni meglepetés kivitelezésén fáradoznak és örömmel készülődnek téli ünnepeink köszöntésére is, hogy a felvidító őszi varázslat után szívet-lelket melengetőt tudjanak ajándékozni a hidegebb napokra is. Köszönet érte!

 

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Őszi varázslat Egyházasfaluban
Őszi varázslat Egyházasfaluban
Őszi varázslat Egyházasfaluban