2023. március 22. szerda

Nyárköszöntő, apák napja, gyereknap Nemesládonyban!

Nyárköszöntő, apák napja, gyereknap Nemesládonyban!

Nagy örömmel és lelkesedéssel szerveztük a programokat. Úgy éreztük, az embereknek is szükségük van már egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra a sok bezártság után.
Próbáltunk olyan programsorozatot összeállítani, amiben mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Volt íjászat, élő csocsó, ugrálóvár, lufibohóc, arcfestés. A Bogoly család jóvoltából a magyar-francia Eb-mérkőzést is le tudtuk vetíteni a vendégeknek, mert kihozták a tévéjüket, így együtt szurkolhatott a falu a magyar csapatért. A hűsölésben is segítségünkre voltak a párakapujuknak köszönhetően. Még egyszer szeretnénk megköszönni a támogatásukat! A rendezvény fő hangsúlya nemcsak a nyárköszöntő volt, hanem az apák és a gyermekek is, ezért a felköszöntésükről sem feledkeztünk meg. Rubóczkiné Börczy Viktória polgármester asszony, Bögöthy Zsuzsanna képviselő és jómagam, Ohr Brigitta művelődésszervező-asszisztens köszöntöttük az édesapákat és a gyermekeket. A gyermekeknek hálából verset mondtunk, hiszen köztudott, minden ünnepségen ők szerepelnek, így egy gombóc fagylalttal is kedveskedtünk nekik. Az édesapák szeme sem maradthatott szárazon, mert gyermekeik rögtönözve felolvastak egy köszöntőt: Baráth Gabriella Apák napjára című versét és egy személyre szóló ajándékot kaptak. Nagyon fontosnak tartja a képviselő-testület és én is az apák napját, mert ők is megérdemelnek egy napot, amely róluk szól. Éljenek az apák, akik kemények, éreznek, komolyak, mindig sokat dolgoznak, de örökké hazavágynak a családjukhoz. Magyarországon 1994 óta ünnepeljük az apák napját, hazánkban még nincs akkora hagyománya, de évről évre nő a népszerűsége. Ezért már második alkalommal rendeztük meg ezt a neves ünnepet. Reméljük, sikerült örömet okoznunk az új hagyomány megteremtésével, amit minden évben megtartunk az anyák napja párjaként. Az ízletes ételeknek (gulyás, pörkölt), amit vacsorára szolgáltunk fel a vendégeknek, az elkészítésében Böghöty Endre szorgoskodott, ami nagyon jól sikerült, itt is köszönjünk az egész napos munkáját! A zenéről és a jó hangulatról gondoskodott DJ Davis Grand.
Külön köszönjük a támogatást, segítséget a rendezvény sikeres lebonyolításában! Örülünk, hogy velünk együtt szórakoztak!


Ohr Brigitta

 

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Nyárköszöntő, apák napja, gyereknap Nemesládonyban!
Nyárköszöntő, apák napja, gyereknap Nemesládonyban!
Nyárköszöntő, apák napja, gyereknap Nemesládonyban!
Nyárköszöntő, apák napja, gyereknap Nemesládonyban!