2021. március 9. kedd
[Répcevidék]

Múlt és jövő, Közöntők Szakonyban

Boros Rudolfné
Múlt és jövő, Közöntők Szakonyban

2020. augusztus 6-án a Polgármesteri Hivatalban Csenár Mátyás polgármester köszöntötte az idei évben 80. és 85. születésnapjukat ünneplő szakonyiakat. A díszoklevelet a település vezetői és lakói nevében adta át az ünnepelteknek. Köszöntőjében a tiszteletről, a támogatásról és szeretetről beszélt.
Isten éltesse a 85. születésnapját ünneplő Büki Lajosnét, Major Józsefet és a 80. életévüket betöltő Dallos Ottónét és Szommer Lászlónét.
Augusztus 14-én újabb köszöntő színhelye volt a település hivatala. Csenár Mátyás az idei évben születetteket és szüleiket látta vendégül. Köszöntőjében elmondta, büszke, hogy ennyi gyermekkel gyarapodott a falu. A beszélgetés folyamán kérte a szülőket, hogy javaslataikkal, észrevételeikkel segítsék a település életét. Ezt követően az édesanyáknak virágcsokrot adott át, illetve az újszülötteknek járó húszezer forintot vehették át a szülők.
Az idei év augusztusáig született gyermekek: Fischer Olivér, Hugó Kalvinó Brajen, Kövesi Barna, Németh Áron Kristóf, Sárvári Dominik, Torma Borbála és Sára.

 

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Múlt és jövő, Közöntők Szakonyban