2021. február 28. vasárnap
[Répcevidék]

Mikulás Ünnepség Sajtoskálon

Kovács Vivien
Mikulás Ünnepség Sajtoskálon
Idén december 8-án érkezett a Mikulás a sajtoskáli gyerekekhez. Puttonya ebben az évben is tele volt szép nagy csomagokkal. Viszont mielőtt a Mikulás bácsi megérkezett volna a művelődési házba, még egy kis előadással készültek a gyerekeknek.

Pető Ferenc, a mesebolt bábszínház oszlopos tagja szórakoztatta a gyerekeket. Mikulás váró előadásával megkacagtatva kicsiket és nagyokat egyaránt. A műsor utáni hangos gyermekéneknek köszönhetően a Télapó hamar megtalálta az összegyűlt sajtoskáli gyerekeket és mindenkinek kiosztotta a megérdemelt, édességekkel teli, hatalmas csomagot. Természetesen idén sem kapott virgácsot senki, hiszen Sajtoskálon csak jó gyerekek laknak.
Miután mindenki megkapta a csomagját, a büfében lehetőség volt mindenféle finomság közül választani. Különböző sütemények, szendvicsek üdítők vártak a rendezvény résztvevőire.
Kis idő elteltével elkezdődött a tombola sorsolása, ahol a gyerekeknek lehetőségük volt még több édesség gyűjtésére, majd a sorsolás után kedvükre játszhattak.
Idén is mindenki édességgel teli táskával ment haza.
Jövő évben is hasonló jó hangulatban várjuk majd a Mikulás bácsit!

 

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.