2020. augusztus 12. szerda
[Répcevidék]

Köszönet

Köszönet

KÖSZÖNETET MONDUNK VLASICH KRISZTIÁNNAK!

(Aki anno megválasztását követő székfoglalójában jövendő munkáját édesanyja emlékének ajánlotta.)

 

- Köszönetet mondunk azok nevében, akik végig melletted álltunk, élvezed bizalmunkat, tisztelünk és szeretünk.
- Köszönjük, hogy soha nem kellett csalódnunk az elkötelezettségedben, szíved, lelked csepregi és Csepregé volt mindvégig, mint ahogy 8 évig képviselőként is.
- Köszönjük a tetemes munkát, amit elvégeztél a városért, évtizedek óta nem tapasztalt módon.
- Köszönjük, hogy időt, fáradságot nem kímélve minden lehetőséget megragadtál városunk felemelkedéséért! Aki nem vak, és nyitott szemmel jár, az láthatja mindennek az eredményét!
- Köszönjük feleségednek, Anettnek, hogy számtalanszor tevőlegesen is segített és melletted állt, mindig, nem kis áldozatok árán!
- Köszönjük, hogy képviselőinkkel olyan csapatot alkottatok, akik egyetértéssel, közös munkával, a város javat szolgálva ilyen sikeresek lettetek!
- Köszönjük azt, hogy mindent megtettetek azért, hogy a csepregi emberek jó közösséget alkothassanak, bár úgy látszik, ez mégsem mindenkinek tetszik. Pedig lett Babaköszöntő, Családi nap, Palacsinta Fesztivál, lettek nemzeti ünnepek, sok-sok alkalmi rendezvény, műsorok nyugdíjasoknak, kirándulások, és még hosszan sorolhatnánk.

Köszönjük Szarka Anikó képviselőnk áldozatos, odaadó munkáját, aki négygyermekes anyukaként hathatósan segítette a város gazdálkodását és eredményes működését mint a Pénzügyi Bizottság elnöke. Nagy szomorúság, hogy a következő ciklusra ez nem volt elég a csepregieknek! Nekünk megelégedésünkre szolgált! Köszönjük, Anikó!

Szégyenteljes, hogy ennyi kézzelfogható és látható eredmény után a csepregi polgárok zöme elvtelenül bedőlt a nemtelen vádaskodásoknak, üres ígéreteknek! Győzött az irigység és gyűlölködés, viszont megalapozott munkát a városért eddig közülük senki nem tud felmutatni! DE! Sikerült véget vetniük egy sikeres időszaknak! Gratulálunk! Csak nehogy megbánják később, amikor majd az ígérgetéseket be kell váltani!

Kívánunk az új polgármesternek, Horváth Zoltánnak jó egészséget!

Kívánjuk, hogy munkáját végezze legalább úgy, mint elődje, Vlasich Krisztián, de a választói akaratának és elvárásának megfelelően; még jobban és eredményesebben, mert azzal bizonyíthatná nemtelen kritikái és rágalmai megalapozottságát! Csak remélni tudjuk, hogy a polgármesteri feladatokkal és kihívásokkal jobban sikerül megbirkóznia, mint a városgazdasággal.
Pedig hát... van egy hangyányi különbség!

Végezetül csak azt mondhatjuk: Krisztián! Édesanyád nagyon büszke lenne Rád, ahogy mi is!

Sokak nevében:
Tóthné Anna

 

 

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.