2023. február 1. szerda
[Répcevidék]

Karácsonyra várva…

Karácsonyra várva…

Advent első hétvégéjén lelkes kis csapat kezdett el készülődni az ünnepre Tömördön. A délelőtt folyamán karácsonyi nosztalgiaköntösbe bújtatták a buszmegállót. Az erre járók leülhetnek a kandalló mellé, a buszra várva beleolvashatnak egy-egy magazinba, könyvbe és akár még egy rövid mese is belefér az iskolabuszt várva. Bárki bátran birtokba veheti a kényelmes fotelokat, padokat.
Délután tovább folytatódott a kreatív készülődés a Karácsonyi Bütyköldén. Készítettünk karácsonyfát, ami csak elsőre tűnt egyszerűnek, de végül csodás és egyedi alkotások születtek. Közösen készítettünk díszeket a buszmegállóban lévő karácsonyfára, amiket aztán fel is akasztottunk rá.
A buszmegálló mellett felépült ismét a betlehem, és mellette ott díszeleg már az adventi koszorú is. Holnap este már égni fog az első gyertyaláng.
Köszönjük a résztvevőknek, akik eljöttek a délutánra, reméljük, jól éreztétek magatokat.
Köszönet mindenkinek, aki bármilyen formában segített az ünnepi hangulat megteremtésében.
Az advent a várakozásról, a készülődésről szól. Ne sajnáljuk az időt magunktól, hogy elcsendesedjünk. Karácsony előtt a világ díszbe öltözik, de annál is fontosabb, hogy belül is ünnep legyen. Borbás Anikó

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Karácsonyra várva…
Karácsonyra várva…
Karácsonyra várva…
Karácsonyra várva…