2021. március 8. hétfő
[Répcevidék]

Idősek napi találkozó Meszlenben

Balázs Anikó
Idősek napi találkozó Meszlenben
2019. 11. 23-án, szombaton került megrendezésre az idősek napi találkozó Meszlenben.
Az egybegyűlteket Őri Zoltán polgármester köszöntötte szívhez szóló beszédével.

A település vezetője köszöntőjében kifejtette, hogy az aktív éveit munkával töltő idősek rászolgáltak a társadalom megbecsülésére. Kívánta, hogy most már a gondoskodás és a pihenés évei következzen be mindannyiuk életébe. Fontosnak tartja, hogy a mostani generáció is megtanulja, mennyi mindent köszönhetünk elődeinknek, és mi is szeretetre és tiszteletre neveljük gyermekeinket. Gondolatai után mindenkinek jó egészséget és nagyon jó szórakozást kívánt.

A hagyományokhoz hűen nem maradtak el a színes színpadi programok és a finom vacsora sem.

A programot a Salsa La Vida tánccsoport kezdte. Igazi, vérpezsdítő latin ritmusokat láthattunk a kubai salsának köszönhetően, amit egy kis dominikai bachata koreográfiával fűszereztek. Hatalmas sikert aratott a csapat, ezzel megalapozva az estét.

Ezután a finom vacsorát szolgálták fel. A mindenki által kedvelt húsleves után a húsos tálakon mindenki finomabbnál finomabb, ínycsiklandozó falatokkal találkozott. Senki nem maradt éhes. A vacsorát követően a falu asszonyai által sütött sütemények kerültek az asztalokra.

Már-már hagyománnyá vált, hogy ezen a jeles napon tiszteletét teszi az egykori Csillag születik TV-s produkció egyik felfedezettje, akit ma már a Dallamokon át című műsorban láthatunk nap mint nap: Kossuth Gergő énekes, aki a falubeliek nagy kedvence. Most is, mint mindig, a tőle megszokott módon kápráztatta el a jelenlévőket és kalauzolta el őket az örökzöld magyar slágerek és az operett világába.

A rendezvény ismét nagyon jól sikerült. Mindenki jól érezhette magát, kicsit hátrahagyva a szürke hétköznapokat.

 

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Idősek napi találkozó Meszlenben
Idősek napi találkozó Meszlenben
Idősek napi találkozó Meszlenben
Idősek napi találkozó Meszlenben