2023. szeptember 25. hétfő
[Répcevidék]

Ha én nagy leszek, te kicsi…

Ha én nagy leszek, te kicsi…

Május 1. idén nem elsősorban a munka ünnepe miatt volt emlékezetes Répceszentgyörgyön. Anyák napja az év legszebb ünnepei közé tartozik. Egy nap, melyen csodálatosan lehet kifejezni szeretetünket és hálánkat édesanyáink, nagymamáink és dédmamáink iránt.
A délutáni órákban megtelt a közösségi színtér az izguló kicsikkel és nagyokkal, és az ünneplő közönséggel. Az ismert dalok bejárták a teret: Koncz Zsuzsa, Halász Judit... és még lehetne folytatni a sort. Feltörtek bennem is a régi emlékek, mikor még mi voltunk picik. Az óvodás évek, mikor még mi álltunk a színpadon remegő lábakkal, hogy kis versünkkel köszönthessük azt a személyt, akit a világon a legjobban szeretünk.
Alpolgármesterünk, Kiss Jenő köszöntötte az egybegyűlteket, és konferálta fel a műsort adó gyermekeinket.
Elsőként a Bői óvoda Csőrike csoportja lépett színpadra. Rövid kis műsoruk melegséggel öntötte el mindenki szívét. Ezúton is köszönjük Kriszti néninek és Szilvi néninek a fáradozásukat, hogy idén először megvalósulhatott a kis ovisaink szereplése.
Kicsik után természetesen a nagyok sem voltak rest. Általános iskolás diákjaink egytől egyig verssel köszöntötték anyukájukat és nagymamájukat.
A műsorok után pedig csillogó szemekkel adták át a virágot és az ajándékot, melyet mindenki gondosan maga készített el a kézműves foglalkozáson.

Tóth Szabina

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Ha én nagy leszek, te kicsi…
Ha én nagy leszek, te kicsi…
Ha én nagy leszek, te kicsi…