2021. február 28. vasárnap
[Répcevidék]

Ez történt Tompaládonyban

Ez történt Tompaládonyban
A tavalyi évhez hasonlóan a márciusi hosszú hétvégén került megrendezésre a várva-várt tavaszköszöntő rendezvény, ahol egyben megemlékeztünk az 1948-as forradalomról, nemzetünk újkori virágzásának legszebb időszakáról is.

A délután folyamán településünk talpraesett gyermekei egyéni, ötletes jelmezekbe, valamint klasszikus szerepekbe, csoportos, tanulságos produkciókba egyaránt megmutatták magukat. A felnőtt korosztály elrepített minket a mindennapi, szociális problémáktól az oktatás nehézségein át egészen a jó hangulatú, minden gondot feledtető, felhőtlen operett világáig.
A sokszínű előadás után az est jó hangulatáról és a talpalávaló zenéről a Ballantines Zenekar gondoskodott, közben természetesen a tombolajegyek is elkeltek, s pihenésképpen a tombolatárgyak is megtalálták új gazdájukat.
Az idei év különleges mérföldkő volt a társulat életében, mivel fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte a Tompaládonyi Fiatalok Társulata. Nincs születésnap torta nélkül, a polgármester gyertyával, tűzijátékkal díszített tortával köszöntötte a lelkes, agilis társulati tagokat. Örömmel mondható, hogy a több éve teltházas rendezvényen, az elmúlt 15 év alatt bizony sokan nemcsak nézőként vettek részt, hanem megmutatták tehetségüket, rátermettségüket a színpadon is.
A közönséget szórakoztató sok-sok műsorszám és azok koreográfiái mind az ötletességről, a kreativitásról, a fantáziadús alkotásról árulkodtak. Köszönet érte a gyermekeknek, a szüleiknek és mindenkinek, akik kitartóan és szorgalmasan együttműködtek egymással a közös célok érdekében. Az évről-évre összeállított műsor erőt, bátorságot és jókedvet ad mindenkinek.
„Ragyogj, élvezd ki a létet, legyél vidám, s tégy azzá másokat.
Gyújtogass gyertyát a szeretet tüzével, s csak tápláld a lángját."
H.H.R.

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.