2023. szeptember 23. szombat
[Répcevidék]

Ébredező Tormásliget

Barasics Edina
Ébredező Tormásliget

Kreatív napok Tormásligeten címmel, színes programsorozat indult az önkormányzat támogatásával március végén a településen: közösségi színtér díszítés, húsvéti kézműves foglalkozás, húsvéti tojáskeresés, anyák napi kézműves foglalkozás. Ez utóbbi programunkon nem csak ajándékot készítettünk a gyerekekkel az anyukáknak, nagymamáknak, de készült egy videó is, melyben nem csak gyerkőcök énekeltek és szavaltak, de Mester Árpád polgármester, és a Kreatív Csoport néhány tagja is elmondott egy-egy verset. Egy kedves és megható köszöntő készült az előadásokból.
A Kreatív napok lezajlottak, de programokkal továbbra is várjuk a település lakóit. 1. Tormásligeti Családi Nap címmel, május 28-án fél háromtól az Angol Parkban interaktív játékokkal készülünk nem csak a gyerekeknek. Az állomásokon a szülővel közösen elvégzett feladatok után pecsétet adunk egy kis füzetbe. Összegyűjtve a pecséteket ajándékot adunk a résztvevőknek. Apa, anya, de akár a bevállalós nagyszülő is részt vehet a feladatokban a gyerkőccel. A lényeg, hogy közös, csapatmunka legyen. Ezen kívül lesz még csillámtetoválás, arcfestés, pónilovaglás és légvár.
Június elején köszöntjük az időseket, június 18-ára közlekedésbiztonsági napot és egy pikniket tervezünk. Július 9-én Falunapot tartunk.

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Ébredező Tormásliget
Ébredező Tormásliget
Ébredező Tormásliget
Ébredező Tormásliget
Ébredező Tormásliget
Ébredező Tormásliget
Ébredező Tormásliget