2023. szeptember 23. szombat
[Répcevidék]
Gazdaság
„...És még Bambi is kapható…”„...És még Bambi is kapható…”

Horvátzsidány

Újra várják a vendégeket BükfürdőnÚjra várják a vendégeket Bükfürdőn

Bük

Május 26-án a Bükfürdő Thermal & Spa® pihenőterében tartották Bükfürdő vírushelyzet utáni szezonindító sajtótájékoztatóját, melyen részt vett Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, Bük város képviseletében dr. Németh Sándor polgármester, Csere András, a Caramell Premium Resort****Superior szállodaigazgatója, Kiszela István, a Piroska Hotel**** értékesítési és marketing vezetője, valamint Németh Gyula, a Büki Szobakiadók Szövetségének elnöke.

Újra fogad vendégeket a Bükfürdő Thermal & Spa®Újra fogad vendégeket a Bükfürdő Thermal & Spa®

Bük

A pünkösdi hosszúhétvégétől, május 29-től újra látogatható Magyarország második legnagyobb fürdőkomplexuma, a Bükfürdő Thermal & Spa®.

Háromszoros MagyarBrands díjas a Bükfürdő Thermal & Spa®Háromszoros MagyarBrands díjas a Bükfürdő Thermal & Spa®

Bük

A független szakértőkből álló bizottság immáron 9 éve díjazza a legjobb márkákat, mostanra már négy kategóriában: Kiváló Fogyasztói Márka, Üzleti Márka, Innovatív Márka, illetve Munkáltatói Márka címeket ítéltek oda az év elején. A Bükfürdő Thermal & Spa® az idei évben a Kiváló Fogyasztói Márka díjat harmadszor, míg a Kiváló Munkáltatói Márka elismerést másodszor nyerte el.

Nyílt nap az Uniriv Kft-benNyílt nap az Uniriv Kft-ben

Csepreg

November közepén, péntek este 17-20 óra között megnyitotta kapuit a látogatók előtt a csepregi Uniriv Ipari és Kereskedelmi Kft. A kisvárosból és környékéről szép számú érdeklődő jött folyamatosan Csepreg legjelentősebb üzemének meglátogatására.

Bük város és Bükfürdő Thermal & Spa – A 2019-es turisztikai nyári szezon érékeléseBük város és Bükfürdő Thermal & Spa – A 2019-es turisztikai nyári szezon érékelése

Bük

Szeptember 26-án délelőtt sajtótájékoztató keretein belül értékelte a 2019-es turisztikai főszezont Bük Város Önkormányzatának képviseletében Németh Violetta, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke, valamint Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója.

A Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness átadásaA Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness átadása

Bük

A Büki Gyógyfürdő Zrt. most befejezett projektje a régi fürdőgyógyászat alapjain éledt újjá egy nettó 650 millió forintos beruházás keretében. A felújítás során az épület kívül-belül egyaránt megújult, a tavalyi évben átadott új főbejárattal együtt minden részletéből a minőség sugárzik.

Iparterület fejlesztése Bük városában Iparterület fejlesztése Bük városában

Bük

Bük Város Önkormányzata több területen is pályázott a Területi és Településfejlesztési Operatív Programban, minden beadott pályázatukat pozitívan bírálták el.

Ingyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójábanIngyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában

Bük

Július 29-én, hétfő délelőtt sajtótájékoztató keretében adták át a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában újonnan telepített elektromos autó töltőállomást.

Közös kedvezményrendszert indít a Büki Gyógyfürdő Zrt. és a Büki Szobakiadók SzövetségeKözös kedvezményrendszert indít a Büki Gyógyfürdő Zrt. és a Büki Szobakiadók Szövetsége

Bük

Közös sajtótájékoztató keretében jelentette be a Bükfürdő Thermal & Spa, valamint a Büki Szobakiadók Szövetsége a közöttük létrejött új együttműködést.

Ingyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójábanIngyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában

Bük

Július 29-én, hétfő délelőtt sajtótájékoztató keretében adták át a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában újonnan telepített elektromos autó töltőállomást.

Dunántúli fürdőtúraDunántúli fürdőtúra

Bük

A Bükfürdő Thermal & Spa pihenőterében tartotta közös sajtótájékoztatóját 2019. május 29-én a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Sárvári Gyógyfürdő Kft. és a Zalakarosi Fürdő Zrt.

10 év képekben - Tisztújító közgyűlés és jubileumi fotókiállítás Bükfürdőn 10 év képekben - Tisztújító közgyűlés és jubileumi fotókiállítás Bükfürdőn

Bük

Május 6 -án tartotta éves közgyűlését az idén 10 éves évfordulóját ünneplő Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület.

Naperőmű épül Undon és Pusztacsaládon Naperőmű épül Undon és Pusztacsaládon

Und

Mindkét település elsődleges feladatának tekinti a falvak modernizálását, annak érdekében, hogy megtartsák a helyi közösségeket és közelebb hozzák a településeiket a szomszédos városokhoz.

Dunántúli fürdőtúraDunántúli fürdőtúra

Bük

A Bükfürdő Thermal & Spa pihenőterében tartotta közös sajtótájékoztatóját 2019. május 29-én a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Sárvári Gyógyfürdő Kft. és a Zalakarosi Fürdő Zrt. A sajtóeseményen jelentette be Boros László Attila, a Bükfürdő Thermal & Spa vezérigazgatója, Vojtkó Tibor, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő ügyvezetője, valamint Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója a három fürdő közti együttműködést.

10 év képekben - Tisztújító közgyűlés és jubileumi fotókiállítás Bükfürdőn 10 év képekben - Tisztújító közgyűlés és jubileumi fotókiállítás Bükfürdőn

Bük

Május 6-án tartotta éves közgyűlését az idén 10 éves évfordulóját ünneplő Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület. Az ünnepi rendezvényen beszámoltak az egyesület előző évi tevékenységéről és pénzügyi helyzetéről, valamint az idei terveikről is, továbbá megválasztották az egyesület új FEB és elnökségi tisztségviselőit is.

Idén is a tőle megszokott színvonalat hozta BükfürdőIdén is a tőle megszokott színvonalat hozta Bükfürdő

Bük

A Bükfürdő Thermal & Spa a tavalyi évhez hasonlóan 2018-ban is elnyerte a Magyar Brands díjat, idén azonban már két kategóriában. A Kiváló Fogyasztói Márka mellett sikeresen pályázott a Kiváló Munkáltatói Márka kategóriában is, melynek díjátadó ünnepségét tartották 2018. november 7-én a Büki Gyógyfürdő pihenőterében.

Új vezető a büki Nestlé élénÚj vezető a büki Nestlé élén

Bük

Örvendetes, hogy az elmúlt években folyamatosan fejlődik a Nestlé Bükön, mellyel számos helyi és környéken élő polgár megélhetését biztosítják. Milyen célokkal, tervekkel vette át az igazgatói széket, várhatóak -e további bővítések? Mindenekelőtt köszönöm a lehetőséget a bemutatkozásra és hogy elmesélhetem történetem a Nestlé Purina Büki Gyárába való megérkezésik. Egy új országba és üzletágba való belépést sosem lehet szimplán csak pár mondattal leírni, nincs ez másként az én esetemben sem.

20. születésnapját ünnepelte a büki Nestlé Purina gyár20. születésnapját ünnepelte a büki Nestlé Purina gyár

Bük

Nyílt nap keretében ünnepelték meg a büki Nestlé Purina gyár huszadik születésnapját. A Nestlé által 1998-ban megvásárolt üzem a régió egyik legfontosabb gyártási központja, ahol naponta több millió adag állateledel készül, és több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ 42 országába.

Negyedik szezonját kezdi meg a Bükfürdői Esszencia® lelőhelye  Negyedik szezonját kezdi meg a Bükfürdői Esszencia® lelőhelye

Bük

A Bükre látogató vendégek nemcsak a páratlan gyógyvízzel és a lebilincselő környezettel tudnak feltöltekezni, hanem megkóstolhatják és otthonukba vihetik a környék ízeit is.

Mehetünk piacozniMehetünk piacozni

Bük

A nagy sikerre való tekintettel ismét kinyitott a büki termelői piac és alkalmi vásár. Ezentúl, minden pénteken délután a környék termelői várnak bennünket.

Büki vezető a legbefolyásosabbak között

Bük

A Turizmus Kft. idén ötödik alkalommal készítette el TOP50 című kiadványát, amelyben Magyarország 50 legbefolyásosabb turisztikai személyiségét mutatják be.

20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát a Nestlé20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát a Nestlé

Bük

A Nestlé magyarországi történetének eddigi legnagyobb beruházását valósította meg: 20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát. A legújabb, 5000 négyzetméteres gyártócsarnokot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át.