2022. december 5. hétfő
[Répcevidék]

FALUNAP GYALÓKÁN

FALUNAP GYALÓKÁN

Nagy várakozás előzte meg Gyalóka település első falunapját, amelyre 2021. augusztus 21-én, szombaton került sor. A veterán autósok és motorosok parádés bevonulása, amelyet sok érdeklődő szempár kísért figyelemmel, egyértelműen jelezte a program kezdetét.
Nyitóbeszédében Varga Tamás polgármester köszöntötte a jelenlévőket és mindenkinek jó szórakozást kívánt.
A százhuszonöt éve működő Répcevisi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak bemutatója a tűzoltók munkájába adott betekintést.
A zenéről és a jó hangulatról a Zenezoli Musik produkció gondoskodott.
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Barcza Attila, Sopron és környéke országgyűlési képviselője is. Az ő köszöntő szavai után került sor a vacsorára, ami nagyon finom vadpörkölt volt. Köszönet illeti a rattersdorfi és a sopronhorpácsi Nimród Vadásztársaságot, valamint a csepregi Répcevölgye Vadásztársaságot!
Vacsora után a Cairo Együttes lépett színpadra, és remek koncerttel mulattatta a közönséget.
Mindent összevetve nagyszerűen sikerült Gyalókán az első igazi falunap! Felnőttek és gyerekek egyaránt jól szórakoztak. A gyerekeket két nagy ugrálóvár, arcfestés és csillámtetkó várta a helyszínen.
Varga Tamás polgármester a képviselő-testület nevében is köszönetét fejezi ki a fent említett szereplőknek, valamint az önkéntes segítőknek, akik hozzájárultak a sikerhez.

Varga Tamás

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.