2020. augusztus 15. szombat
[Répcevidék]
Falunap
Falunap Peresznyén

Falunap Peresznyén

Peresznye

Tűzoltóság avatás és műszaki mentés bemutató is volt a Peresznyei falunapon. Bővebben a szeptemberi számunkban olvashatnak az eseményről.

Plébániai családi nappal egybekötött falunapot tartottak SopronhorpácsonPlébániai családi nappal egybekötött falunapot tartottak Sopronhorpácson

Sopronhorpács

Ugyan vége lett a nyárnak, beköszöntött az ősz és ezzel megérkezett az enyhe őszi időjárás is, de Sopronhorpácson nem lett vége az ünneplésnek.

3 napos falunap Ólmodon...3 napos falunap Ólmodon...

Ólmod

Borkóstolóval kezdődött a falunap pénteken este, melynek Horváth József csepregi borász, mérnök, tanár Úr volt a vendége. Összesen 4 féle bort mutatott be és röviden ismertette melyik bor, hogyan készül.

Jubileumi ünnep LócsonJubileumi ünnep Lócson

Lócs

Huszonöt éve minden évben augusztus 20-a előtti szombaton van a Falunap Lócson. Horváth István polgármester úr köszöntőjében emlékezett vissza a negyedszázados eseményekre.

25. Sajtoskáli Falunappal egybekötött 15. Sajtfesztivál- és vásár25. Sajtoskáli Falunappal egybekötött 15. Sajtfesztivál- és vásár

Sajtoskál

Idén is eljött augusztus első vasárnapja, amely ismét Sajtoskálról szólt. Ebben az évben 25. alkalommal került megrendezésre a község falunapja, valamint a 15. Sajtfesztivál és vásár.

Falunap NemesládonybanFalunap Nemesládonyban

Nemesládony

Nemesládony a falunapi rendezvényét a falu búcsúja napjára szervezi. Az idén július 13-án került megrendezésre. Ez jó alkalom arra, hogy a lakók, a rég elszármazottak találkozzanak, beszélgessenek egymással.

Falunap és játszótérátadás TormásligetenFalunap és játszótérátadás Tormásligeten

Tormásliget

Július 20-án tartották a hagyományos falunapot Tormásligeten, mely meglepetéssel is szolgált az idei rendezvényen a helyi lakosoknak. Mester Árpád 1993 óta tagja az önkormányzatnak, és 1998-tól a falu polgármestere.

Hajnalig szólt a nóta….Hajnalig szólt a nóta….

Meszlen

Már hetek óta a készülődésé volt a főszerep Meszlenben. 2019. július 27-én, szombaton került megrendezésre a falunap, ahova mindenkit sok szeretettel vártak, és az idei évben rengeteg vendég volt kíváncsi a műsorokra.

Ólmodi falunap képekbenÓlmodi falunap képekben

Ólmod

Falunap képekben PeresznyérőlFalunap képekben Peresznyéről

Peresznye

Tömördi falunap képekbenTömördi falunap képekben

Tömörd

Falunap SopronhorpácsonFalunap Sopronhorpácson

Sopronhorpács

2018. szeptember 8-án egy meghatározó esemény zajlott Sopronhorpácson. A falu és a (régen önálló településként létező, mára már a Község részekének tekintendő Lédec által megismert) szlovákiai Lédec (Ladice) község közötti testvér települési kapcsolat kiépítésének céljából megrendezésre kerülő lédeci nap valósult meg a két község részvételével.

Falunap TompaládonybanFalunap Tompaládonyban

Tompaládony

Igazi forró nyári nappal köszöntött ránk a falunap augusztus első szombatján Tompaládonyban.

24. Sajtoskáli Falunappal egybekötött 14. Sajtfesztivál- és vásár24. Sajtoskáli Falunappal egybekötött 14. Sajtfesztivál- és vásár

Sajtoskál

Mint már rengetegen tudják, augusztus első vasárnapján Sajtoskál kapja a főszerepet. Idén 24. alkalommal került megrendezésre a Sajtoskáli Falunap, valamint a 14. Sajtfesztivál és vásár.

Sopronhorpács falunap (fotógaléria)Sopronhorpács falunap (fotógaléria)

Sopronhorpács

Napsütés, nyár, jókedv a Répce menténNapsütés, nyár, jókedv a Répce mentén

Nagygeresd

Önfeledt szórakozás, kötetlen beszélgetések és érdekes rendezvények biztosították a kellemes kikapcsolódást a nyári hónapokban Nagygeresden.

Kiváló hangulat Répceszentgyörgy falunapján

Répceszentgyörgy

Forró nyári napon várta vendégeit, a településről elszármazottakat, a falu lakóit Répceszentgyörgy Község Önkormányzata a falunapi rendezvényre.

Egyháziban falunap van (fotógaléria)Egyháziban falunap van (fotógaléria)

Egyházasfalu

Falunap BőbenFalunap Bőben

Minden település életében van egy nap, ami az összefogásról, a szórakozásról, és a tartalmilag minőségi együtt eltöltött kellemes napról vagy délutánról szól, ez pedig a falunap.

Fergeteges hangulat és színes programok a falunaponFergeteges hangulat és színes programok a falunapon

Nemesládony

A hagyományokhoz híven, idén is megrendezésre került a falunap Nemesládonyban, búcsú szombatján, július 7-én.

Simaság ½ falunapjaSimaság ½ falunapja

Simaság

Önkormányzatunk július 14-re várta szeretettel községünk lakóit, a családokat, a meghívott vendégeket egy felhőtlen, vidám, közös együttlétre.

Peresznye falunap képekbenPeresznye falunap képekben

Peresznye

Vízi mentés bemutatót is láthattak a falunapon.

Falunap a megye legfiatalabb településénFalunap a megye legfiatalabb településén

Tormásliget

Tormásligetet még most is úgy emlegetik, mint a megye egyik legfiatalabb települését, mert 25 éve, azaz 1993. július 1-jén lett hivatalosan önálló település.

Falunap TömördönFalunap Tömördön

Tömörd

Immár hagyomány, hogy Önkormányzatunk képviselő-testülete július második felében várja a falubelieket, az elszármazottakat és a kedves vendégeket a Falunapra. Idén 2018.07.21-én, szombaton volt.

Sajtfesztivált mutatjuk képekbenSajtfesztivált mutatjuk képekben

Sajtoskál

Und falunap képekbenUnd falunap képekben

Und