2023. március 27. hétfő

Miss Karácsony

Miss Karácsony
Bár a karácsonyt magunk mögött tudhatjuk, mégis van aktualitása. Egy büki lányt választottak 2013. Miss Karácsonyának. A 17 éves Komáromi Regina Bükön él családjával.

Vele beszélgettem.
- Szombathelyen tanulok kereskedelmet és marketinget. Hobbim a tánc, amivel már több mint 8 éve foglalkozok.
- Milyen szépségversenyt nyertél meg?
- Ez a verseny egy internetes szépségverseny volt, amelyet "Miss Karácsony" néven hirdettek. Elsősorban a családom és a barátnőim biztatására jelentkeztem, a kihívás és a kíváncsiság motivált. Mivel ez a verseny a Facebookon keresztül történt, így bárki szavazhatott. Mint a legtöbb ember én sem érzem magamat tökéletesnek, de nap, mint nap megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból. Úgy éreztem, hogy egy győzelemmel magabiztosabbá válhatnék. Rengetek szavazatot és megosztást kaptam. Soha nem gondoltam volna ezt! Úgyhogy még egyszer is nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
- Miket lehetett nyerni?
- A nyeremények természetesen az elért eredmény szerint lettek elosztva. Az első helyezésért kaptam 100.000 forint értékű portfólió fotózást, fehérnemű csomagot, fitnesz bérletet, szolárium bérletet, Boots csomagot és még sok minden mást.
- Milyen terveid vannak a jövőt illetően? Ha lesz lehetőség máskor is indulsz ilyen versenyen?
- A jövőben rendezvényszervezéssel szeretnék foglalkozni, de kiskorom óta a szépségipar és a modellkedés is foglalkoztat. Tervezem, hogy indulok más versenyeken is, hiszen semmit sem vesztek vele.

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Miss Karácsony
Miss Karácsony
Miss Karácsony
Miss Karácsony