2021. december 5. vasárnap
[Répcevidék]

Apartman Hotel jubiláló dolgozói 2020–2021

A 2020-as egy rendkívüli év volt mindenki számára. Így volt ez a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotelben is, ahol az évek óta megrendezésre kerülő jubileumos dolgozók ünnepségét a járvány miatt nem tarthattuk meg.
Tavalyi évben 5 fő jubilált és együtt bizakodtak abban, hogy majd 2021 évben a többiekkel együtt ünnepelhetnek.
Az Üdülőszövetkezetben egy igazi jó csapat van, akik tényleg egy közös küldetés érdekében együttműködő, különböző képességekkel és tudással rendelkező munkatársak közösségét alkotják.
2020-ban Németh Violetta ügyvezető igazgató jubilált, aki 2015 óta, immár 5 éve vezeti eredményesen a szövetkezetet. Ez idő alatt az Apartman Hotel bevétele évről évre emelkedett, és közel 260 millió Ft értékben önerős beruházásokat végeztünk el. 5 éves jubiláló dolgozó volt Németi Veronika recepciós, Farkasné Gosztom Kinga szobaasszony, Oláh Szilvia szobaasszony. Bujtás Tiborné szobaasszony pedig már 25 éve oszlopos munkatársunk.
2021. október 21-én ünnepeltjeink a 35 éve hűséges dolgozónk, Mórocz Gyuláné Marika recepciós, a 10 éves munkaviszonnyal rendelkező Marton Lívia gazdasági vezető, Mlinaricsné Mautner Brigitta titkárnő és tagkapcsolati ügyintéző. Bokor Miklós villanyszerelő 30 éve, Pernyák Zoltán festő 25 éve és Németh Zoltánné szobaasszony 5 éve kerültek a Szövetkezethez.
„Egy jól működő társadalomban a mindennapi munkának becsülete, és ami még fontosabb: a tapasztalatnak értéke van. Ezért is tartjuk nagyon fontosnak, hogy megemlékezzünk a jubileumokról.
Minden ünnepeltnek gratulálunk és további jó erőt, egészséget kívánunk mind a munkájukhoz, mind a magánéletükhöz" - zárta sorait az ünnepségen Horváth László, az igazgatóság elnöke.

Tömő Alexandra
értékesítési és szolgáltatási vezető

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.