2022. december 5. hétfő
[Répcevidék]

Vakáció

Vakáció
Az iskola bezárta ajtaját, és kinyitja kapuit a nyár. Számtalan lehetőséget kínál nekünk ez a pár hónap, hogy kellemesen, jó hangulatban, vidáman, és feltöltődéssel teljen az idő. Töltsük meg élményekkel, izgalmakkal, vidámsággal a nyarat!

Ez a nyár a sportról is szól. Már az első néhány hét izgalmakkal telt, hiszen kezdetét vette a Labdarúgó EB. A szurkolás a nyár további részében is töretlen marad, hiszen hamarosan pedig izgulhatunk azokért a magyar sportolókért, akik részt vesznek a riói Olimpián.
Ha a szabadidőnket nem a televízió előtt töltjük, akkor várnak minket a szabadtéri fesztiválok, falunapok, kulturális rendezvények. Koncertek sorozata kínál lehetőséget az idei nyáron is a fesztivál kedvelőinek.
Megkezdődik a strandszezon. A közeli fürdők, vagy a hazai tavak nagyszerű pihenőhelyek a családok, baráti társaságok részére, ahol kellemesen eltölthető az idő, és vízben, vagy a vízparton a napsütéses meleg is könnyen elviselhető.
A gyerekek a nyári táborokban változatos, sokszínű programokon vehetnek részt, sokat nevethetnek, barátokat szerezhetnek, és ami nagyon fontos, élményeket gyűjthetnek.
Ezzel még mindig nem ér véget a lehetőségek sorozata, hiszen nem feltétlenül kell kimozdulnunk ahhoz, hogy jó hangulatban teljen a nyár. Otthon, a kertben egy grillparti is nagyszerű lehetőség arra, hogy a barátok, családtagok a finom illatok, és a tűz mellett jókat beszélgessenek, nevessenek.
Azonban ahhoz, hogy a nyár igazán jól, és vidáman teljen, fontos, hogy vigyázzunk magunkra, és egymásra. Balesetmentes, napsütéses, szép nyarat kívánok mindenkinek!

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.