2023. szeptember 25. hétfő
[Répcevidék]

Beköszöntő

Balogh - Igler Patrícia
Beköszöntő

Ha becsukod a szemed, mi jut eszedbe a nyárról? A fagyi? A meleg szél, ami szinte simogatja a karod? A játszótéren átforrósodott csúszda? A homokvár, amit minden évben nagyobbra építesz? Vagy ahogy fekszel a fűben és nézed a ragyogó kék eget? A nyár olyan, mint kinyitni egy ablakot... ez az egyszerű mozdulat egekbe emeli a boldogságszintet. Hiába, a legapróbb dolog is képes felértékelődni, ami a szabadság élményét kínálja. A nyár ugyancsak ilyen hatással lehet ránk. Bizton állítom, hogy minden évszak szeretne egy kicsit nyár lenni: a hőségben fátyolosan reszkető távoli horizont, virágok vagy langyos eső illatával megtöltött levegő, szikrázó fénybe vont világ, a hevesen lecsapó zivatarok után pillanatnyi fellélegzés, a gőzölgő párán átcsillan a vakító napfény.
Idén nyáron már nagy örömünkre számtalan lehetőséget kínál nekünk ez a pár hónap, hogy kellemesen, jó hangulatban és feltöltődéssel teljen az idő. Töltsük meg élményekkel, izgalmakkal és vidámsággal a nyarat! Ez a nyár a sportról is szól, már az első néhány hét izgalmakkal telt, hiszen kezdetét vette a labdarúgó-Eb.
Ha a szabadidőnket nem a televízió előtt töltjük, akkor várnak ránk a szabadtéri programok, kulturális rendezvények, koncertek. Megkezdődött a strandszezon is a június végi forrósággal. A közeli fürdő vagy hazai tavak népszerű pihenőhelyek a családok, baráti társaságok részére, ahol kellemesen eltölthető az idő, és vízben vagy a vízparton a napsütéses meleg is könnyebben elviselhető.
A gyerekek a nyári táborokban változatos, sokszínű programokon vehetnek részt, barátokat szerezhetnek, és ami még fontosabb, élményeket gyűjthetnek. Ezzel még mindig nem ért véget a lehetőségek sorozata, hiszen nem feltétlenül kell kimozdulnunk ahhoz, hogy jó hangulatban teljen a nyár. Otthon a kertben egy grillparti is nagyszerű lehetőség arra, hogy a barátok, családtagok a finom illatok és a tűz mellett jókat beszélgessenek.
Azonban ahhoz, hogy a nyár igazán jól és vidáman teljen, fontos, hogy továbbra is vigyázzunk magunkra és egymásra. Napsütéses, kellemes nyarat kívánok minden olvasónak!

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
[Fotók]
Beköszöntő