2022. december 5. hétfő
[Répcevidék]

ELSŐ ÚTJÁN BORULT FEL DAEWOOVAL A FIATAL - KANYAR FOGOTT KI A SOFŐRÖN KISZSIDÁNYNÁL

ELSŐ ÚTJÁN BORULT FEL DAEWOOVAL A FIATAL - KANYAR FOGOTT KI A SOFŐRÖN KISZSIDÁNYNÁL
Egy balra ívelő kanyarban a Csepreg felé tartó Daewoo a jobb oldali padkára futott, majd meredeken áttért a szemközti sávba, lerobogott a kis töltésen és az oldalára borulva állt meg.

Az autóban egy család utazott, mindenki használta a biztonsági övét. A mentők végül egy férfit szállítottak kórházba, kivizsgálásra, de információnk szerint ő sem szenvedett súlyos sérülést.
Amikor a pályaelhagyás okára szerettünk volna magyarázatot kapni, akkor a fiatal sofőr nem sokat teketóriázott. Elmondta, hogy az ő hibájából, pontosabban rutintalanságából történt a baleset.
Ez volt ugyanis az első útja lakott területen kívül, friss vezetői engedéllyel. A balesetet szenvedett vezető nem próbálta a csúszós útra, átszaladó vadra, szemből érkező fantomautóra fogni a boruláshoz vezető manővert. Édesanyjával és nevelőapjával indultak bevásárolni és ő kapta a feladatot, hogy vezessen el a közeli városba, hogy gyakoroljon. A balra ívelő kanyarban a sofőr úgy érezte, hogy az autó kerekei megcsúsznak, ezért a fékre lépett, ezzel egyidőben elvesztette uralmát a járműve felett, nem sokkal később már felborult és az oldalán állt az autó. A biztonsági öv mindenkit az ülésekben tartott.

A sofőr megemlítette, hogy szinte azonnal megállt valaki a baleset helyszínén és sietett segíteni. Azt is hozzátette, hogy nem megfelelően választhatta meg a sebességét. Ugyan a megengedett sebesség alatt vezetett, de a kanyar kifogott rajta.

Forrás és fotó: 112press

 

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.