2023. március 26. vasárnap

ELHUNYT A BÜKNÉL ROSSZULLÉT MIATT SZÁNTÓFÖLDRE HAJTÓ AUTÓVEZETŐ

A férfi a város határában, egy Opel volánja mögött lett rosszul kedden este és a jármű 350 métert haladt, miután letért az útról. Egy szemtanúnak köszönhetően gyorsan érkezett hozzá a segítség.

A rosszullétet követő balesetről beszámoltunk. A mentők a helyszínen stabilizálták a férfi állapotát, majd kórházba szállították, ahol újra kellett éleszteni. A beteg szervezete azonban feladta a küzdelmet, kedden éjszaka elhunyt.
Információnk szerint a sofőr a balesetben nem sérült meg, a halálát a rosszullétét kiváltó szervi eredetű probléma okozta.
A mentők a helyszínre kiérve szembesültek vele, hogy saját bajtársukhoz riasztották őket, a sofőr az Országos Mentőszolgálat büki munkatársa volt.

Fontos kiemelni a szemtanú szerepét az esetnél, aki felismerte, hogy baj lehet az útról lehajtó sofőrrel, ezért azonnal tárcsázta a 112-es segélyhívót, így a segítség a lehető leggyorsabban érkezett. Ha nincs szemtanú, vagy nem törődik a látottakkal, akkor az autót - benne a sofőrrel - jó eséllyel csak napkeltekor találták volna meg.

Így viszont elmondható, hogy a jármű vezetőjének az életét a gyors, szakszerű beavatkozás sem tudta megmenteni.

Forrás és fotó: 112press

Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.