2023. szeptember 23. szombat
[Répcevidék]
Bál
Jókedv, tánc, tombolaJókedv, tánc, tombola

Bük

A Répcevölgye Vadásztársaság 2020. február 15-én tartotta farsangi bálját a népszerű büki Fürdő Étteremben.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy farsang NemesládonybanEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy farsang Nemesládonyban

Nemesládony

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy farsang Nemesládonyban. Kezdődhetne akár így is a történet, mivel farsangkor a mesebeli hősök megelevenednek előttünk, elénk tárul a mesék világa. Lázas készülődés előzte meg a várva várt napot.

Asszonyfarsang 2020Asszonyfarsang 2020

Bük

Több évtizede jönnek össze a Büki Sportcsarnokban lányok-asszonyok, hogy elűzzék a telet. Így volt ez február 7-én is: férfimentes batyus bálra várták az asszonyokat, amin a jó hangulatot meglepetés sztárvendég, bulizenekar, tombolasorsolás és farsangi falatok garantálták.

15. Vadászbál Bükön15. Vadászbál Bükön

Bük

Február 8-án immáron tizenötödik alkalommal rendezték meg a Vas Megyei Vadászbált, melynek a büki Fürdő Étterem adott otthont.

Jótékonysági Tűzoltóbál CsáfordjánosfánJótékonysági Tűzoltóbál Csáfordjánosfán

Csáfordjánosfa

Településünkön idén első alkalommal került megrendezésre február 15-én a helyi ÖTE támogatása céljából szervezett jótékonysági bál.

Fúvósok báloztak CsepregenFúvósok báloztak Csepregen

Csepreg

Február 22-én tartotta a hagyományos bálját a Csepreg Város Fúvószenekara. Már hagyomány a városban, hogy a báli szezont a fúvósok farsangja zárja. Ez a koncert volt az év első nyilvános szereplésük is egyben, ahol ismerős közönség előtt, picit felszabadultabban zenélhettek.

15. Vadászbál Bükön15. Vadászbál Bükön

Bük

Február 8-án immáron tizenötödik alkalommal rendezték meg a Vas Megyei Vadászbált, melynek a büki Fürdő Étterem adott otthont.

Bál a templomértBál a templomért

Völcsej

A Völcseji Plébániai Tanácsadó Testület 2019. október 19-én hagyományteremtő céllal Egyházközségi Bált szervezett.

Asszonyfarsang Asszonyfarsang

Bük

A Dunántúlon elterjedt asszonyfarsang régen az asszonyok egyetlen olyan napja volt, amikor ház körüli teendőik és kötött életmódjuk kötelékeiből kiszabadultak, és lényegében férfiként mulathattak.

Répcevölgye Vadásztársaság báljaRépcevölgye Vadásztársaság bálja

Bük

A Répcevölgye Vadásztársaság február 16-án tartotta a hagyományos bálját. elsőként Király Lajos elnök köszöntötte a vendégeket.

10. Egyházközségi Bál Sopronhorpácson

Sopronhorpács

2018. november 3-án tartottuk Sopronhorpácson a jubileumi, 10. Egyházközségi bált. Évek óta szép hagyomány, hogy Mindenszentek utáni szombaton összejövünk Molnár Tamás vendéglőjében és együtt ünnepelünk, táncolunk, jól érezzük magunkat.

Báloztak a vadászokBáloztak a vadászok

Bük

A vadászhimnusz szép dallamával kezdődött a Répcevölgye Vadásztársaság hagyományos bálja a Fürdő Étteremben, ahol Király Lajos, a vadásztársaság elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

Jótékonysági fürdőbál – Tánccal, zenével, díjátadóval Jótékonysági fürdőbál – Tánccal, zenével, díjátadóval

Bük

Az idei volt a 25. Büki Fürdőbál a Büki Gyógyfürdő Zrt. szervezésében. Idén a Greenfield Hotel Golf & Spa****superior különtermébe várták a bálozókat.

Farsangi mulatság Sajtoskálon

Sajtoskál

,,Megy a gőzős, megy a gőzős” Sajtoskálra… Egy február szombaton megtelt a kultúrház a falu lakóival. Idősek és fiatalok együtt énekeltek, mulattak.

Trump, Putyin, Kim Dzsongun a csepregi fúvósoknál (fotógaléria)Trump, Putyin, Kim Dzsongun a csepregi fúvósoknál (fotógaléria)

Csepreg

Mutatjuk a buli legjobb pillanatait

Pajzán dalok és kabaré – Így mulattak a büki lányok és asszonyok Pajzán dalok és kabaré – Így mulattak a büki lányok és asszonyok

Bük

A büki Asszonyfarsang az idei évben sem mellőzte a fergeteges jókedvet. A csinos ruhában öltözött hölgyek házi finomságokkal megrakott tálcákkal és italokkal roskadó kosarakkal érkeztek a bálba.

,,Állt a bál” Sajtoskálon,,Állt a bál” Sajtoskálon

Sajtoskál

Felcsendült a zene a sajtoskáli kultúrházban: farsangi mulatságra invitálta az arra járókat már délután.

Jó hangulat, baráti légkör a vadászbálonJó hangulat, baráti légkör a vadászbálon

Bük

Hagyomány már, hogy a farsangi szezonban együtt mulatnak vadászok, erdészek, földtulajdonosok a csepregi Répcevölgye Vadásztársaság bálján.