2020. február 28. péntek
Bál
15. Vadászbál Bükön

15. Vadászbál Bükön

Bük

Február 8-án immáron tizenötödik alkalommal rendezték meg a Vas Megyei Vadászbált, melynek a büki Fürdő Étterem adott otthont.

Bál a templomértBál a templomért

Völcsej

A Völcseji Plébániai Tanácsadó Testület 2019. október 19-én hagyományteremtő céllal Egyházközségi Bált szervezett.

Asszonyfarsang Asszonyfarsang

Bük

A Dunántúlon elterjedt asszonyfarsang régen az asszonyok egyetlen olyan napja volt, amikor ház körüli teendőik és kötött életmódjuk kötelékeiből kiszabadultak, és lényegében férfiként mulathattak.

Répcevölgye Vadásztársaság báljaRépcevölgye Vadásztársaság bálja

Bük

A Répcevölgye Vadásztársaság február 16-án tartotta a hagyományos bálját. elsőként Király Lajos elnök köszöntötte a vendégeket.

10. Egyházközségi Bál Sopronhorpácson

Sopronhorpács

2018. november 3-án tartottuk Sopronhorpácson a jubileumi, 10. Egyházközségi bált. Évek óta szép hagyomány, hogy Mindenszentek utáni szombaton összejövünk Molnár Tamás vendéglőjében és együtt ünnepelünk, táncolunk, jól érezzük magunkat.

Báloztak a vadászokBáloztak a vadászok

Bük

A vadászhimnusz szép dallamával kezdődött a Répcevölgye Vadásztársaság hagyományos bálja a Fürdő Étteremben, ahol Király Lajos, a vadásztársaság elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

Jótékonysági fürdőbál – Tánccal, zenével, díjátadóval Jótékonysági fürdőbál – Tánccal, zenével, díjátadóval

Bük

Az idei volt a 25. Büki Fürdőbál a Büki Gyógyfürdő Zrt. szervezésében. Idén a Greenfield Hotel Golf & Spa****superior különtermébe várták a bálozókat.

Farsangi mulatság Sajtoskálon

Sajtoskál

,,Megy a gőzős, megy a gőzős” Sajtoskálra… Egy február szombaton megtelt a kultúrház a falu lakóival. Idősek és fiatalok együtt énekeltek, mulattak.

Trump, Putyin, Kim Dzsongun a csepregi fúvósoknál (fotógaléria)Trump, Putyin, Kim Dzsongun a csepregi fúvósoknál (fotógaléria)

Csepreg

Mutatjuk a buli legjobb pillanatait

Pajzán dalok és kabaré – Így mulattak a büki lányok és asszonyok Pajzán dalok és kabaré – Így mulattak a büki lányok és asszonyok

Bük

A büki Asszonyfarsang az idei évben sem mellőzte a fergeteges jókedvet. A csinos ruhában öltözött hölgyek házi finomságokkal megrakott tálcákkal és italokkal roskadó kosarakkal érkeztek a bálba.

,,Állt a bál” Sajtoskálon,,Állt a bál” Sajtoskálon

Sajtoskál

Felcsendült a zene a sajtoskáli kultúrházban: farsangi mulatságra invitálta az arra járókat már délután.

Jó hangulat, baráti légkör a vadászbálonJó hangulat, baráti légkör a vadászbálon

Bük

Hagyomány már, hogy a farsangi szezonban együtt mulatnak vadászok, erdészek, földtulajdonosok a csepregi Répcevölgye Vadásztársaság bálján.