Szentmise közvetítés Tömördről

2018. március 29. | Szerző: Kissné
Témakör: Vallás | Település: Tömörd
Szentmise közvetítés Tömördről

Január 28-án évközi 4. vasárnapot ünnepeltük a katolikus egyházban, és a tömördiek számára különleges volt ez a vasárnap, hiszen a Mária Rádió Savaria tőlünk közvetítette a szentmisét 11 órától élőben.

Az istentisztelet főcelebránsa Szabó Imre SVD missziós atya volt. A rádió 2017. október 8-ától, a Magyarok Nagyasszonya ünnepétől működik az FM 88.4 Mhz-n. Céljuk, hogy hirdessék Isten igéjét, ezen belül az ünnepi szentmiséket az egyházmegye különböző plébániáiról közvetítéség a híveknek az év folyamán, így esett a választás a tömördi Szent Ilona-templomra is. Ez különleges alkalom minden időben, hiszen ezáltal az internet világában mindenki elérhető, a tengerentúlon épp úgy, mint a szomszédos településeken. Ezen a vasárnapon távoli rokonaink, ismerőseink velünk együtt ünnepelhettek, virtuálisa ott lehettek a Szent Ilona-templomban, hallhatták annak harangjait, orgonáját és a tömördiek énekét. Köszönjük a közvetítést és Isten áldását kérjük a rádió valamennyi önkéntes munkatársának munkájára. Akik szeretnék újra vagy utólag meghallgatni, a www.tomord.hu honlapon megtehetik.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. május 26. vasárnap • Fülöp
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Sopronhorpácson megkezdődött aNEK-re való felkészülésAz 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust (rövidítve NEK, IEC2020) 2020. szeptember 13–20. között tartják Budapesten. Az 1881 óta rendszeresen az utóbbi időben négyévente megszervezett egyhetes nemzetközi rendezvényen a katolikus egyház tanítása szerint az oltáriszentségben jelen lévő Jézus Krisztust hirdetik és ünneplik.
Zarándoknap az édesanyákértÖtödik alkalommal indította az 1Úton zarándoknapot a Mária út Egyesület, és a Mária Rádió 2018. augusztus 25.-én szombaton.
Lovasok hálaadó szentmiséje a Peruska KápolnánálLovasok, íjászok találkoztak a történelmi zarándokhelyen
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online