Szentmise közvetítés Tömördről

2018. március 29. | Szerző: Kissné
Témakör: Vallás | Település: Tömörd
Szentmise közvetítés Tömördről

Január 28-án évközi 4. vasárnapot ünnepeltük a katolikus egyházban, és a tömördiek számára különleges volt ez a vasárnap, hiszen a Mária Rádió Savaria tőlünk közvetítette a szentmisét 11 órától élőben.

Az istentisztelet főcelebránsa Szabó Imre SVD missziós atya volt. A rádió 2017. október 8-ától, a Magyarok Nagyasszonya ünnepétől működik az FM 88.4 Mhz-n. Céljuk, hogy hirdessék Isten igéjét, ezen belül az ünnepi szentmiséket az egyházmegye különböző plébániáiról közvetítéség a híveknek az év folyamán, így esett a választás a tömördi Szent Ilona-templomra is. Ez különleges alkalom minden időben, hiszen ezáltal az internet világában mindenki elérhető, a tengerentúlon épp úgy, mint a szomszédos településeken. Ezen a vasárnapon távoli rokonaink, ismerőseink velünk együtt ünnepelhettek, virtuálisa ott lehettek a Szent Ilona-templomban, hallhatták annak harangjait, orgonáját és a tömördiek énekét. Köszönjük a közvetítést és Isten áldását kérjük a rádió valamennyi önkéntes munkatársának munkájára. Akik szeretnék újra vagy utólag meghallgatni, a www.tomord.hu honlapon megtehetik.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. február 17. vasárnap • Donát
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Zarándoknap az édesanyákértÖtödik alkalommal indította az 1Úton zarándoknapot a Mária út Egyesület, és a Mária Rádió 2018. augusztus 25.-én szombaton.
Lovasok hálaadó szentmiséje a Peruska KápolnánálLovasok, íjászok találkoztak a történelmi zarándokhelyen
MÉGIS Szélrózsa BükönÉn tudom, hogy az utóbbi hónapokban lassan már a csapból is a Szélrózsa folyt. A regionális és a megyei, de még az országos média is egyre több formában adott hírt, szólaltatott meg szervezőket arról, hogy mi is lesz az az evangélikus ifjúsági találkozó, amely megrendezésre kerül 2018.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online