Megyés püspök úr tömördi vizitációja

2014. augusztus 21. | Szerző: Kissné
Témakör: Vallás | Település: Tömörd
Megyés püspök úr tömördi vizitációja

2014. július 9-én a Szombathelyi Egyházmegye vezetője, dr. Veres András püspök úr vizitációt tartott a Salköveskúti plébánián és a hozzátartozó fíliákon, így Tömördön is.
Délutáni érkezését harangok zúgása jelezte a falubelieknek, majd a templomban közös imával kezdődött a találkozó.
Dr. Nikl János egyházközségi elnök üdvözlő szavai után kedélyes, jó hangulatú, kötetlen beszélgetés alakult ki a találkozó résztvevői között. Kollárits Gábor polgármester úr a falu mindennapjairól beszélt.
A Püspök atya megismerkedett a helyi viszonyokkal, az imaéletről, a szokásokról, mindennnapi tömördi életünkről érdeklődött, majd megtekintette a templomot és környékét valamint a felújított plébániaépületet.
Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk és Isten áldását kívánjuk további munkájához!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. március 21. szerda • Benedek
hirdetés
Olvasnivaló a témában
24 órás szentségimádás RépcevisenOktóber 14-15-én 24 órás szentségimádásra várták a híveket a répcevisi Szent András-templomba.
Visszakerült a felújított oltárEredeti helyére került a felújított oltár a tormásligeti templomban: szeptember 10-én szentmise keretében szentelték fel a szépen felújított oltárt.
Zarándoklat a Mária-úton Csepregig a gyermekre várókértA Mária út Egyesület idén augusztus 26-án rendezte meg a már hagyományos, a Nagyboldogasszony ünnepéhez kapcsolódó 1Úton nevű egynapos nemzetközi zarándoklatát, melynek során a Répce-menti hívek a csepregi Boldogasszony kápolnához gyalogolnak mindkét irányból.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online