Hittanverseny döntő

2016. május 19. | Szerző: Sulics Bogi
Témakör: Vallás | Település: Horvátzsidány, Bük
Hittanverseny döntő

Április 9-én 9 órától tartották az egyházmegyei hittanverseny döntőjét Győrben, a Prohászka Ottokár Orsolyita Közoktatási Központban.

A győri egyházmegye katolikus iskoláiból és plébániáiról érkeztek szép számmal a fiatalok. A feladatok között totók, ének és ima kiegészítések, hittanismereti kérdések szerepeltek. Természetesen az irgalmasság évével kapcsolatban is kellett feladatokat megoldani. A versenyzők a 11-30-kor kezdődő püspöki szentmise után megtudhatták az eredményeket. Az esperesi kerületből Krilov-Sragner Tamara büki 2. osztályos, Kumánovich Kata horvátzsidányi 4. osztályos és Pócza Franciska Csenge büki 8. osztályos tanuló megyei II. helyezést érték el. Gratulálunk a helyezetteknek és a felkészítőiknek.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. március 21. szerda • Benedek
hirdetés
Olvasnivaló a témában
24 órás szentségimádás RépcevisenOktóber 14-15-én 24 órás szentségimádásra várták a híveket a répcevisi Szent András-templomba.
Visszakerült a felújított oltárEredeti helyére került a felújított oltár a tormásligeti templomban: szeptember 10-én szentmise keretében szentelték fel a szépen felújított oltárt.
Zarándoklat a Mária-úton Csepregig a gyermekre várókértA Mária út Egyesület idén augusztus 26-án rendezte meg a már hagyományos, a Nagyboldogasszony ünnepéhez kapcsolódó 1Úton nevű egynapos nemzetközi zarándoklatát, melynek során a Répce-menti hívek a csepregi Boldogasszony kápolnához gyalogolnak mindkét irányból.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online