Hittanverseny döntő

2016. május 19. | Szerző: Sulics Bogi
Témakör: Vallás | Település: Horvátzsidány, Bük
Hittanverseny döntő

Április 9-én 9 órától tartották az egyházmegyei hittanverseny döntőjét Győrben, a Prohászka Ottokár Orsolyita Közoktatási Központban.

A győri egyházmegye katolikus iskoláiból és plébániáiról érkeztek szép számmal a fiatalok. A feladatok között totók, ének és ima kiegészítések, hittanismereti kérdések szerepeltek. Természetesen az irgalmasság évével kapcsolatban is kellett feladatokat megoldani. A versenyzők a 11-30-kor kezdődő püspöki szentmise után megtudhatták az eredményeket. Az esperesi kerületből Krilov-Sragner Tamara büki 2. osztályos, Kumánovich Kata horvátzsidányi 4. osztályos és Pócza Franciska Csenge büki 8. osztályos tanuló megyei II. helyezést érték el. Gratulálunk a helyezetteknek és a felkészítőiknek.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. május 26. vasárnap • Fülöp
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Sopronhorpácson megkezdődött aNEK-re való felkészülésAz 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust (rövidítve NEK, IEC2020) 2020. szeptember 13–20. között tartják Budapesten. Az 1881 óta rendszeresen az utóbbi időben négyévente megszervezett egyhetes nemzetközi rendezvényen a katolikus egyház tanítása szerint az oltáriszentségben jelen lévő Jézus Krisztust hirdetik és ünneplik.
Zarándoknap az édesanyákértÖtödik alkalommal indította az 1Úton zarándoknapot a Mária út Egyesület, és a Mária Rádió 2018. augusztus 25.-én szombaton.
Lovasok hálaadó szentmiséje a Peruska KápolnánálLovasok, íjászok találkoztak a történelmi zarándokhelyen
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online