Hittanverseny döntő

2016. május 19. | Szerző: Sulics Bogi
Témakör: Vallás | Település: Horvátzsidány, Bük
Hittanverseny döntő

Április 9-én 9 órától tartották az egyházmegyei hittanverseny döntőjét Győrben, a Prohászka Ottokár Orsolyita Közoktatási Központban.

A győri egyházmegye katolikus iskoláiból és plébániáiról érkeztek szép számmal a fiatalok. A feladatok között totók, ének és ima kiegészítések, hittanismereti kérdések szerepeltek. Természetesen az irgalmasság évével kapcsolatban is kellett feladatokat megoldani. A versenyzők a 11-30-kor kezdődő püspöki szentmise után megtudhatták az eredményeket. Az esperesi kerületből Krilov-Sragner Tamara büki 2. osztályos, Kumánovich Kata horvátzsidányi 4. osztályos és Pócza Franciska Csenge büki 8. osztályos tanuló megyei II. helyezést érték el. Gratulálunk a helyezetteknek és a felkészítőiknek.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. február 17. vasárnap • Donát
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Zarándoknap az édesanyákértÖtödik alkalommal indította az 1Úton zarándoknapot a Mária út Egyesület, és a Mária Rádió 2018. augusztus 25.-én szombaton.
Lovasok hálaadó szentmiséje a Peruska KápolnánálLovasok, íjászok találkoztak a történelmi zarándokhelyen
MÉGIS Szélrózsa BükönÉn tudom, hogy az utóbbi hónapokban lassan már a csapból is a Szélrózsa folyt. A regionális és a megyei, de még az országos média is egyre több formában adott hírt, szólaltatott meg szervezőket arról, hogy mi is lesz az az evangélikus ifjúsági találkozó, amely megrendezésre kerül 2018.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online