Kigyulladt egy lakás Simaságon, meghalt egy 9 éves kisfiú és a nagymamája

2019. július 26.
Témakör: Tűzeset | Település: Simaság
Kigyulladt egy lakás Simaságon, meghalt egy 9 éves kisfiú és a nagymamája

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet a Május 1. utcai társasházi lakásban.

Információink szerint két halottat találtak abban a simasági lakásban, ahol pénteken délelőtt keletkezett tűz. A sárvári és csepregi tűzoltókat riasztották a helyszínre, de kivonult a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.
Miután sikerült eloltani a lángokat, megtalálták egy 9 éves kisfiú és a nagymamája holttestét.
A katasztrófavédelem beszámolója szerint bútorok égtek az egyik helyiségben, az épület teljesen megtelt füsttel. Az egységek az égő lakásból két embert, a szomszédból pedig egy lakót kimentettek.
A rajok egy gázpalackot is kihoztak az épületből és eloltották a lángokat. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a kisfiút és a nagymamát már nem tudták megmenteni.
A környékbeliek elmondták kollégánknak a helyszínen, hogy egy hónapja sincs, hogy a család eltemette a nagypapát, így még nagyobb súlya van a tragédiának.
Forrás és fotó 112press

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2020. január 27. hétfő • Angelika
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Kigyulladt egy busz AcsádonA tűzoltóknak sikerült megfékeznie a lángokat. Kigyulladt egy autóbusz Acsádon, a Béke utcában - közölte a Vas megyei katasztrófavédelem.
Kigyulladt egy autó BükönEgy személygépkocsi motortere égett Bükön, a Hunyadi utcában. A tűzhöz a csepregi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.
Kigyulladt egy műhely BükönKigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakóház mögé épített harmincöt négyzetméter alapterületű műhely Bükön, az Ifjúság útján.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online