Nyugdíjas klub alakult

2017. február 21. | Szerző: N. P. Kati
Témakör: Közélet | Település: Zsira
Nyugdíjas klub alakult

Egy régóta fennálló igény került megvalósításra Zsirán. Az aktív nyugdíjasok már évek óta sürgették egy nyugdíjas klub megalakítását, mely ez év elején meg is történt.

A nyugdíjasok néhány éve már, hogy összejönnek időnként egy-egy délutáni beszélgetésre. E mellett nagyon jó kapcsolatot ápolnak a révfülöpi nyugdíjasokkal is. Velük minden évben találkoznak, hol Zsira, hol pedig a balatoni község a találkozó helyszíne. Ezek rendkívül jó hangulatú programok, sok-sok nevetéssel, egymásnak összeállított kis műsorokkal, jóízű beszélgetésekkel, finom ebédekkel - amiket mindig a vendéglátó készít el. De a legfontosabb a rendezvények előkészítése, amiben mindenki teljes erőbedobással részt vesz. Ezek az alkalmak hozzák igazán közel egymáshoz a társaságot, igaz néha akadnak viták is, de ezek is jók arra, hogy kompromisszumos megoldások születhessenek.
A januári klub alakulásakor több célt is megfogalmaztak a tagok. Elsősorban bárki tagja lehet a klubnak, aki szeretne egy jó hangulatú társasághoz csatlakozni. Programokat szerveznek, amelyeken szeretnének részt venni. Felmerült a kirándulás, színházlátogatás, a környékbeli látnivalók megismerése, múzeumok látogatása, beszélgetés érdekes emberekkel, nyáron bográcsozás és a falu életében, rendezvényein való aktív részvétel. De igény mutatkozott részükről számítógépes ismeretek tanulására, valamint a hölgyek szívesen tornáznának is.
A tervek megvalósítása még előttük áll, kívánjuk, hogy szép és érdekes programokkal tegyék színesebbé nyugdíjas éveiket!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.