Ünnepek és közmeghallgatás – A múlt év utolsó hetei Tompaládonyban

2017. február 16.
Témakör: Közélet | Település: Tompaládony
Ünnepek és közmeghallgatás – A múlt év utolsó hetei Tompaládonyban

Tájékoztatást kaptunk az elmúlt év munkájáról, bevételekről, kiadásokról, pályázatokról, valamint a megvalósult célokról is az önkormányzat 2016-os évet értékelő közmeghallgatásán.

A december 17-i fórumon szó esett a személyi változásokról, üzemelési, fenntartási feladatokról, előnyökről, hátrányokról, felvetődő problémákról, megvalósult rendezvényekről, valamint nem utolsó sorban a 2017-es tervekről és lehetőségekről.

Nem hagyta ki hagyományos világ körüli útjából Tompaládonyt a Mikulás - a helyi gyerekek nagy örömére. December 4-én délután látogatott el kis falunkba. Az őt fogadó programon fellépett a Tücsök Bábcsoport, akik Főbusz és a Mikulás című darabot adták elő a nagy szakállú érkezésére. Az év végi ünnepek sorát az advent és a karácsony zárta: december 18-án a faluházban tartották a helyi fiatalok a karácsonyi műsort. Pécsinger Éva lelkésznő és Kovács Pál atya közreműködésével a falu lakói közösen, ökumenikus istentisztelettel várták a Megváltó születését. Meghitt pásztorjáték tette ünnepélyesebbé közös karácsonyvárást. A szeretet lángja átjárta mindnyájunk lelkét, melyet aztán elhelyeztünk családunk karácsonyfája alá. A Fiatalok Társulata pásztorjátékát követően a Mosoly Tánccsoport különleges műsora fokozta az ünnepi ráhangolódást.
„Örömötök sok, bánatotok semmi, segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyetek mindig vidámak, örüljetek minden szépnek, BOLDOG ÚJ ÉVET!"


H. H. R.

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában