Kormányhivatalok Focitornája: harmadik lett a vasi csapat

2013. szeptember 17.
Témakör: Sport | Település:
Kormányhivatalok Focitornája: harmadik lett a vasi csapat

A Vas Megyei Kormányhivatal együttese harmadik helyen végzett a húsz magyarországi kormányhivatal második labdarúgó tornáján a Vasas SC Fáy utcai sporttelepén.

Szeptember 14-én második alkalommal rendezték meg Budapesten a Kormányhivatalok Focitornáját, ahol mind a húsz kormányhivatal képviseltette magát. Az időjárás nem fogadta kegyeibe a sportolókat, egész délelőtt szakadt az eső.
Idén a program fővédnöke dr. Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott volt. A csapatok maximum 10 főből állhattak, a játékidő pedig 2x10 percig tartott. A négy műfüves pályán ötös csoportokban zajlottak a küzdelmek.
A Vas Megyei Kormányhivatal kiütéses győzelemmel kezdte a napot, Hajdú-Bihart 8:0-ra verték, majd a csongrádiaktól 2:1-re kikaptak. Izgalmas mérkőzésen a Bács-Kiskun megyeiket 2:1-re múlták felül a vasi kormánytisztviselők, a csoportkör zárásaként pedig a Zala megyével játszott gól nélküli döntetlen a második helyet és a legjobb nyolcba kerülést jelentette a vasi focistáknak.
A negyeddöntőben - ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódtak a küzdelmek - a Vas Megyei Kormányhivatal labdarúgói a roppant erős és rutinos Békés megyeiket 2:1-re győzték le.
A döntőbe jutásért a több mint két éve együtt játszó győriekkel csaptak össze a vasiak, az ellenfél húsz másodperccel a találkozó lefújása előtt mentette 1:1-re a meccset. Következtek a hetesek, a büntetőpárbajt a Győr-Moson-Sopron megyeiek 3:2-re megnyerték, így következett a bronzmeccs.
A vasi kormányhivatal munkatársai 2:1-re győztek a Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek ellen, így a dobogó harmadik fokára állhattak.
Az idei nyertes a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal együttese lett, megelőzve a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal focistáit.
A Vas Megye Kormányhivatal bronzérmes csapata: Boroznai Zsolt, Bolla Attila, Kiss Gábor, Ligeti Zoltán, Musits Dezső, dr. Németh Kornél, Sövegjártó Máté, Takács Gábor, Tuboly László, Vargyas Attila

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek